Nie posyłajcie tam swoich dzieci (2) Jestem absolwentką Gimnazjum nr 33 i bardzo źle wspominam tę szkołę, nawet po... Żałujący absolwent Nie polecam (1) Bardzo słaby poziom nauczania zero poczucia bezpieczeństwa!!! Matka Fajnie:) (1) Szkoła niczego sobie , nauczyciele super ( oprócz nauczycielki j.polskiego )... uczennica
Nie polecam (1) Mój syn kończy gimnazjum w czerwcu.Jako rodzic jestem zdruzgotana poziomem... Michał Zaj***sta szkoła ; )) (11) Jestem obecnie w 1 klasie gimnazjum. xD Powiem wam że przed pujściem do tego... ; ) Super szkola (1) Bardzo polecam tą szkołę ponieważ jest bardzo przyjazna dla uczniów,... Rodzic Maskara (1) Nauczyciele przeklinaja na lekcji. SA bardzo nie mili. Pani od matmy wstawia... Domin Ważne pytanie dotyczące gimnazjum ;? (5) NO. Więc mam do was pytanie. Mieszkam w okolicy czterech pór roku i nie mam... Zgubiona :/ jest ok:) (1) jestem uczennicą klasy pierwszej, chodzę do klasy hiszpańskiej. Szkoła jest... :)) SUPER SZKOŁA!!! (3) Gorąco wszystkim polecam Gimnazjum nr 25. Nauczyciele uczą z pasją, mamy... Zadowolona uczennica klasy dwuję tak (2) w tej szkole jest patologia- ale nie istnieje gimnazjum w którym nie ma.... kasia SKONCZYŁAM TA SZKOLE W 2012 ROKU ; ) (6) witam skończyłam ta szkołę w czerwcu 2012 r. jestem świeżą absolwętką więc... XOXII Nigdy więcej takiego traktowania (1) G48 zapewniło mi traumę do końca życia. Trzeba przyznać, ze poziom nauczania... Rozczarowana Szkoła warta polecenia (2) Gdybym miała jeszcze raz wybierać gimnazjum, nie wahałabym się ani chwili... kisu beznadziejna szkola (4) nauczyciele bez powolania, niski poziom nauczania, slabe przygotowanie do... ssss Beznadzieja (1) Nie polecam szkoły. Poziom nauczania jest ZEROWY, nauczyciele (oprócz... Uczeń Zdecydowanie nie polecam (1) Szkoła ma w Gdańsku bardzo dobrą opinię, ale zdecydowanie nie wiem dlaczego.... . NIE POLECAM (2) Jestem tegoroczną absolwentką tego gimnazjum i z wielką ulgą i szczęściem... absolwentka uczen - opinia (2) Uczeszczam do tej szkoły 9 rok . Na początku wszystko było fajnie jednak... uczen szkoła, którą wspominamy z przyjemnością (1) Moje dzieci zakończyły szczęśliwie zostały studentami świetnych wyższych... mama absolwentów