Świetna szkoła! (1) Wszystko jest świetne od uczniów do nauczycieli. To co piszą na temat tej... Jakub Kościelny Tragedia (1) Nie polecam tej szkoły nauczyciele są nieuprzejmi. Uczniowe proszą o pomoc... Hh Nie polecam (1) Szkoła jest fatalna, szczególnie nauczyciele, lecz uczniowie są wspaniali.... Anonimem
20 lat słabej szkoły na orunii (2) Nie polecam nikomu tej szkoły. Toalety śmierdzą, ludzie śmierdzą, jedzenie... Kaj Potrzebne zmiany myslenia i wyposażenia (1) Nie podoba mi się klimat w tej szkole. Moloch! W życiu dziecka bym tam nie... Uczeń/pracownik rąbać to szkole (2) g*wno prawda że ta szkoła jest jakaś dobra lub coś 6 lat temu doszło do... Uczennica Zadowolona absolwentka z przed trzech lat. (1) Jedynkę skończyłam 3 lata temu (jestem po maturze i wybieram się na studia).... absolwentka01 DNO (2) Jako uczennica uczęszczałam przez trzy lata do tego Gimnazjum i szczerze... Anonim Nie polecam (1) Witam. Jestem absolwentem gimnazjum nr 7 w Gdańsku. Pierwszy rok w tym... Branix Nie polecam (1) Gimnazjum słabe pod względem poziomu nauczania i współpracy z uczniem.... Wiki Opinia byłej uczennicy. (2) Uczęszczałam do Gimnazjum numer 3 w latach 2005-2008. Niestety, dobrej opinii... PinkiePie Zależy od osoby (1) Aktualnie uczę się w tym gimnazjum, chodzę do drugiej klasy. Zacznijmy od... Uczennica WSTYD (5) Co to za szkoła w ktorej jest tyle przemocy od tylu lat... Niby ochrone macie... Ala Moja kochana szkoła (1) Mam ogromny szacunek i wyrazy uznania do Gimnazjum nr 8 w Gdańsku na ulicy... Alicja Maćko Najgorsza szkoła (2) Jeśli wybierasz się do tej szkoły to stanowczo ci odradzam (chyba, że chcesz... uczeń Komunistyczna placówka (1) Uczęszczam do gimnazjum numer osiem przez trzy lata. Na szczęście to ostatnie... Trzecioklasistka Polecam z całego serca (1) Ukończyłam tą szkołę ponad rok temu. Dzisiaj porównując się z moimi kolegami... KG Niesprawiedliwość i reżim dyrektorki (2) Kiedy pierwszy raz zobaczyłem dyrektorkę sprawiała wspaniale wrażenie. Potem... Szajbus Masakea (1) Najgorsza szkoła do jakiej chodziłem ! Nauczyciele myślą że szkoła to państwo... Absolwent Moja Opinia (1) Ja chodziłem do tej szkoły 10 lat (od zerówki przez 6 klasę podstawówki po 3... kuba