Byłem tam jeden rok i mi wystarczy (2) Ta szkoła to jeden wielki koszmar. W tej szkole to jest tylko sam stres i... ZZZ Nie polecam (1) Chodze do tej szkoły i nauczyciele to dramat ... Przyjaciele pani dyrektor .... Uczeń klasy 3 I w takiej szkole to ja mogę żyć (1) Isntne przeciwieństwo G20 im. Hanzy, która zostawiła mi bliznę na psychice.... ZZZ
Najgorsze Gimnazjum (3) Przeniosłem się do gimnazjum nr 16 i wgl wam nie polecam iść do 25 jak... Ja Opinia absolwenta (1) Nie rozumiem zdania o nauczyciele historii w opinii niżej. Dużo wymaga ale... Absolwent DRAMAT (1) Nie polecam tej szkoły nikomu. Ok, może poziom nauczania rzeczywiście jest w... x jedno wielkie dno (1) Jestem uczennicą tego gimnazjum, w tej szkole nie da się niczego załatwić.... uczeń bardzo polecam (1) testy gimnazjalne poszły mojemu synowi doskonale - a to uważam, za... Ann_S Najlepsze Gimnazjum w Gdyni. Polecam. (2) Bardzo dobre gimnazjum. I byłoby tak w 100% najlepsze gdyby nie słynny pan... Agata Polecam (1) Jestem absolwentem i bardzo cieszę się, że zostalem do niej zapisany. nieduze... Marek matematyka (2) Jestem absolwentem tego gimnazjum i jedyna rzecz, a raczej jeden z... xyz samara - opinia (3) Bardzo świetna szkoła !! Jednym słowem CZAD!! samara Szkoła dająca szansę prześladowanym (1) Ja chodziłem do tej szkoły całe 3 lata i stwierdzam, że jest to szkoła,... Aleksander Krytyczna opinia absolwenta (4) Od czego by tu zacząć. Jednym z dużych minusów tej szkoły jest dość duże... Absolwent tej super szkoły Szkoła fajna, ale... (1) Szkoła fajna, z merytorycznym podejściem. Jednak przestrzegam rodziców... Matka jednego z uczniów Zdecydowanie polecam Gimnazjum nr 4 w Gdyni!!! (1) Jestem absolwentką Gimnazjum nr 4 w Gdyni.Niedawno ukończyłam to gimnazjum... absolwentka Uczniowie - więźnowie (1) W tej szkole uczniowie traktowani są jak więźniowie.Mimo iż szkoła posiada... mama Polecamy!!! (5) Jesteśmy bardzo zaskoczone poniższymi opiniami. Prawdopodobnie są pisane... Fajniela & Maja Om Nie polecam nikomu !!! zabrakło miejsca na plusy ... (4) Dzięki Ci Boże za to, że mnie już tam nie ma ! 30 miesięcy spędzonych w tej... kajdany zrzucone Naprawdę polecam wszystkim (1) Jestem w drugiej klasie gimnazjum i jestem z tej szkoły bardzo zadowolona,... Alice