:) (1) Chodzę do tej szkoły, czasem są fajne pomysły, lecz niestety gorsza... Pauli Takie sobie gimnazjum (1) Ocena poziomu nauczania dotyczy klasy z wykladowym angieskim. Poziom... Basiek16 absolwentka - opinia (1) Ukończyłam tę szkołę już parę lat temu.. Niestety nie ominęła mnie reforma... absolwentka
Co Wy Wiecie?? (1) Najpierw trzeba tam chodzić wtedy sie wypowiadajcie oki?? Kamil kaj - opinia (1) generalnie najlepsze lata swojego życia przeżyłem w tym gimnazjum . Kadra... kaj Wdzieczna uczennica - opinia (1) Szkoła jest wspaniała i docenia sie ja dopiero jak zakonczy sie juz... Wdzieczna uczennica Polecam (1) Już drugie dziecko chodzi do tego gimnazjum, dużo sie dzieje dobrego,... rodzic b.dobre gimnazjum (1) b. dobre gimnazjum .. i polecam !! vbo nauczyciele sie zmienili i jest inny... Agatka Murad - opinia (1) Ta szkoła jest mega. Najlepsi są nauczyciele i towarzystwo. Chodzę do niej... Murad lol (1) super a nauczyciele sa cool oprocz dwoch lool Super szkoła! (1) Paulina extra szkoła (1) Ta szkoła jest rewelacyjna Kamo =] rodzic - opinia (1) Wbrew panującej opinii jest to szkoła przyjazna młodzieży. Poziom nauczania... rodzic 3-ka;] (1) kto chce cos uzyskac,tan uzyska,kto chce sie nauczyc-to sie nauczy;] i jaka... nieistotne Dr. Klotz IIIa ;P - opinia (1) Szkoła bardzo fajna, ale... Poziom nauczania - zależy od nauczyciela.... Dr. Klotz IIIa ;P to jest buda (1) chodzilem tam prez 5 lat i mówie wam to jest dopieru patologia palace się... Witek stary_chelm Olcia - opinia (1) Chodzę teraz do Jedynki i zgadzam się z opiniami, że jest trochę... Olcia Gimnazjum nr 22 (1) Dziwna szkoła troche brudna bo dużo remontów. Dla nieuczących się powinny... aFSFAS bardo fajowa buda (1) dobra szkola szymon