Tak (1) Ta szkoła jest boska. Według mnie jest najlepsza w trójmieście Kamil maniek - opinia (1) spoko luz zią maniek Szkoła .. (1) Chodzę do 1 klasy tego wspaniałego gimnazjum. Poziom wysoki, trzeba się... Zadowolona Uczennica
Polecam (1) Szkoła narawdę dobra, poziom nauczania wysoki. Jest wyremontowana, czysto i... Wera Mery - opinia (1) Bardzo fajna szkola ;] Mery . (1) . . Dorota - opinia (1) koncze 3 rok nauki w tej szkole i naprawde milo bede wspominac te lata:)... Dorota gdyby nie ta młodzież... (1) chodziłam do tej szkoły przez 3lata w tym czasie została pobita moja... ktosik Szkoła jest sssssuuuppperrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Szkoła jest coooooooooooooooooooooollllllllll!!!!!!! Krecik Dobrze jest (1) Polecam wybór tego gimnazjum, gdyż poziom nauczania jest tam bardzo dobry,... Dagmara dzieci sa najstraszniejsze z calego gdanska (1) to gimnazjum jest straszne dzieciaki wyzywaja szkanuja nauczyciele krzycza... kamilaz tej szkoly bez (1) Jest to jedno z lepszych gimnazjów. Jeśli ktoś nie chce się uczyć to poziom... mama POPEYE - opinia (1) Monitoring w całej szkole od ferii zimowych POPEYE adrian c - opinia (1) jest po bani pozdro klaus adrian c GIMNAZJUM (1) Wspaniałe gimnazjum, dużo miłych nauczycieli jest ono poprostu... MaRy zgadzam sie (1) kiedy moj rocznik byl w tej szkole to jeszcze cos tam sie dzialo, obecnie z... wrobelek super szkoła:):) (1) nie rozmumiem tych opinii na dole:/;/ Ja tam bardzo dobrze wspominam tę... absolwentka:) najlepsza szkoła (1) chodziłem do niej 9 lat i szkołą dobra,nauczyciele są spoko,ale wymagający... P.F. Byłem tam (1) Byłem w tym gimnazjum na dniu otwartym bardzo mi się tam podobało jest super... Mikołaj Super (1) WoW ja