szkoła jakich wiele (1) Prawie wszyscy nauczyciele przychodzili na lekcje z wielką łaską, nie... maja damian - opinia (1) skonczylem to gimnazjum, dało mi to start do dobrego liceum a teraz studiuje... damian Absolwent - opinia (1) Szkoła tak samo dla gorszych jak i lepszych uczniów. Polecił bym tym co mają... Absolwent
szkoła jest świetna (1) wlaśnie ukończyłam tą szkołe i jestem dumna z tego że do niej chidziłam... ewcia pulina - opinia (1) Beznadziejna szkoła pulina pulina - opinia (1) Myślę,że to jest bardzo dobra szkoła. pulina pulina - opinia (1) Bardzo dobra szkoła.Na wysokim poziomie. pulina Eh... (1) swietna szkoła. własnie ja skończyłyśmy i wspominamy ją z Uśmiechem ;]... Absolwentki uczennica (1) Jestem uczennicę 1 klasy tego gimnazjum.Poziom nauczania w naszej szkole... ja moja opinia (1) tylko uciekać z tej szkoły kamila źle (1) nie jest dobra ta szkoła. Uczniowie moga tam zrobic krzywde... Alll najlepsza szkola ma $wiecie!!!! (1) absolwentka Szkoła (1) Cudowna szkoła która właśnie kończy poziom nauczania niektórych przedmiotów... bonia absolwentka 05 - opinia (1) szkola bardzo fajna, pozwala rozwijac umiejestnosci.., teraz w liceum nie... absolwentka 05 Nief - opinia (1) Szkoła świetna, poziom nauvczania bardzo wysoki nauczyciele super zawsze da... Nief @ (1) W 3 jest wielu fajnych nauczycieli. Niektórzy na głowie stają aby w jak... lol slawek87 - opinia (1) Choć skończyłem tą szkołę 4 lata wspominam ją bardzo miło.Fajna... slawek87 jest ok (1) chodziam do tej szkoy tylko 2 miesiace wiec nic takiego nie moge o niej... anjja ;-) (1) ;) ... absolwent - opinia (1) za niskie oceny na koniec 3 klasy z powodu bezwzględnego systemu punktowego absolwent