S U P E R (1) Ukończyłam w tym roku tę szkołe i POLECAM poziom nauczania bardzo wysoki w LO... Bonmanka Uczeń_tego_gimnazjum - opinia (1) Świetna szkoła Uczeń_tego_gimnazjum Super szkoła. (1) Rewelacyjna szkoła! Polecam to gimnazjum. Jest czyste, wspaniali... Uczeń
Gim 3 GDA? (1) Skończyłam gimnazjum nr 3 w tym roku. Teraz jestem w I LO i jakoś sobie... Kasia z byłego bio-chemu kudżo - opinia (1) bardzo zadbane gimnazjum i dobrzy nauczyciele kudżo Absolwent (klasa z rozszeżonym językiem angielskim) (1) Bardzo dobrze wspominam naukę w 25. Wszyscy nauczyciele dobrze mnie... Mateusz C. ja myslę..... (1) ja uwarzam że to gim. nie jest takie zle no zaczynam nauke w tej szkole i tez... ja myślę Przyszłość narodu (1) Choć skończyłem tę szkołę ponad 4 lata temu, to jak patrzę na poziom... Sapphire9550 chodze do tej szkoły i jestem zadowolony (1) jest super Krystian absolwentka - opinia (1) fajna szkoła, życzliwi nauczyciele, możesz z każdym pogadać, atmosfera jest... absolwentka Do absolwenta (1) Słuchaj kim kolwiek jesteś ja chodziłem tam przez 1 rok i wiem jak tam jest.... Ziom Natiss - opinia (1) Aktualnie uczęszczam do tej szkoły i uważam, że jest dość dobra i czysta, ale... Natiss Najlepsz szkoła! (1) We wrześniu zaczełam 2 klasę w tym gimnazjum.Chyba nie ma sie tu co... nika !!!! (1) do zioma:chodzilam tam prze 3 lata i uwazam ze ta szkola jest swietna !!a to... absolwent Generalnie polecam (1) Probujac dac jak najwirygodniejsza ocene powiem ze szkola zasluguje na 5.... Natalia 1 - klasistka (1) Chodzę do tego gimnazjum od 2 tygodni i jak narazie jest super ...... { nie znany } Wspaniała szkoła ! (1) Niestety w tym roku kończę tą szkołę i będe musiała się z nią rozstać.... A. Uczeń III klasy - opinia (1) Główna wada - szkoła jest BARDZO brudna. Oprócz tego po prostu przeciętna,... Uczeń III klasy JEST FAJNIE (1) Nie wiem skąd te negatywne komentarze. Mi się dobrze chodzi do tej szkoły.... Marek byla uczennica - opinia (1) ogolnie rzecz biorac szkola jest ok. jezeli ktos boi sie o to czy go beda... byla uczennica