Kwiatek :* - opinia (1) Szkoła jest przyjazna uczniowi, pomaga mu rozwijać swoje zainteresowania i... Kwiatek :* absolwentka - opinia (1) Miło będę wspominać osowskie gimnazjum. Nauczyciele w porządku naprawdę,... absolwentka Właśnie kończe (1) Właśnie kończe to gimnazjum i będę je chyba mile wspominał. Jest nowe a co za... PRawie Absolwent.
zależy dla kogo (1) Rodzice powinni się głęboko zastanowić czy ich dziecko poradzi sobie w takiej... czesia Polecam ^^ (1) Ta szkoła, mimo złej opinii, jest naprawdę dobrą szkołą ! Jeśli chcesz -... Uczennica zgadzam sie (1) wiec tak;zgadza sie z tym ze szkola daje wiele moliwosci i ze nauczyciele... uczennica Szkola bardzo fajna. (1) chodzę do tej szkoły, i jestem w 1 klasie . Jestem zadowolona . Nauczyciele... ;]] Rewelacja ! (1) Wysoki poziom,nauczyciele na luzie,uczniowie w porządku.Jestem dopiero w... Uczeń ;/ (1) Uważam ,że to gimnazjum jest beznadziejne... Agnieszka Do ucznia pode mną: (1) Skoro mówią że jest dobrą szkołą to jest! Sama się przekonałam ponieważ się... Uczeń :) (1) Obecnie chodzimy do klasy 3 . Według mnie poziom nauczania nie odbiega od... Anka ... (1) Ostatnio doszedł monitoring, chociaż bez niego i tak czuje sie bezpiecznie.... anonimowy ? (1) bardzo proszę o kontakt osoby lub ich rodziców ,którzy mają dzieci w tej... Lu Opinia szkoły przez ucznia... (1) Szkoła jest ta dobra chodze dopiero do 1 klasy gimnazjalnej. Nauczyciele sa... Uczeń 1 klasy Przesadzacie . (1) Szkoła jak szkoła- nigdy nie bedzie idealnie. Przeniosłam się do tej szkoły... uczeń każdy robi sobie co chce (1) Nie ma konkretnie ustalonych zasad w tej szkole, dyrektor nie wychodzi z... były uczeń Byłam i zobaczyłam (1) Wbrew opinii różnych osób byłam sama w gimnazjum 19 Zaskoczył mnie wygląd... Mama AXEL - opinia (1) Gimnazium jest jedym z lepszych w trójmieście PS: Kolego to jest norma że... AXEL SUUUPEER :) (1) Jesli chcecie naprawde fajnych wspomnien, wysokiego poziomu nauczania i... xxxxxxx Taka sobie szkółka (1) Niestety! Bolączką są częste absencje nauczycieli i to z byle powodu. Plan... przymorzanin