Ola - opinia (1) ta szkoła jest najlepsza ^^, Ola Ta szkoła jest beznadziejna! (1) Piszę to jako tegoroczna absolwentka. Jeśli teraz miałabym wybierac szkołę... M. mama - opinia (1) Witam, Czy ktoś ze "świeżych" absolwentów tego gimnazjum mógłby opisać... mama
nie . (1) Nie zgadzam się z opiniami podemną. Nauczyciele są bardzo dobrzy tylko to też... uczeń . zyga - opinia (1) masakra przeciez tam poziom to chyba najgorszy na testy trzeba samemu... zyga . (1) jedynie tylko 5 nauczycieli moge powiedzieć że sa naprawde dobrymi... nieznany ;) Gimnazjum (1) 1.Poziom nauczania w tej szkole jest średni. Pewna część nauczycieli po... Absolwent2008 Super szkoła! (1) Spedzilam w tej szkole 9 lat! Nigdy nie zapomne swietnych nauczycieli i mega... Asia Gimnazjum (1) Powiem tak: szkoła jest po to, żeby się uczyć. Uczeń musi chcieć, bo jeśli... absolwentka2007 uczeń klasy 1 - opinia (1) moja opinia jest zgodna z tym jak oceniłem uczeń klasy 1 Gimnazjum (1) Chodzę do pierwszej klasy gimnazjum. Poziom nauczania b. wysoki, szczególnie... Aśka Super szkoła (1) poziom jest b. wysoki. szkoł ama rewelacyjnewyposażenie. to trzeba jej przyznać Li kiepska szkoła! (1) szkoła słaba, przereklamowana, nauczyciele dziwni, niesprawiedliwi, plan... anonim Szkoła Jak Szkoła (1) Chodziłem do tego Gimnazjum i żadnych zastrzeń nie mam poza wymaganiami... Paweł.K kasia - opinia (1) moja córka chodziła do tego gimnazjum rok temu, szkoła bezpieczna, ale poziom... kasia całkiem całkiem (1) osobiście bardzo polecam tę szkołę ze wzglęgu na kierunki w klasach(profile)... Pływak polecam! (1) jestem w tej szkole i mam o niej dobre zdanie. polecam! PS: pozdrowienia dla... ja Dobra szkoła ale to nie rewelacja. (1) Tylko mała część absolwentów trafia do dobrych liceów. Szkoła nie ma... Marcelini Czy ta szkoła jest fajna? (1) eeeeee......odpowiedź brzmi raczej nie nauczyciele większość to ... z... Natalia podtekst_ - opinia (1) do:czesia. Sama chodzę do tej szkoły,jestem w tzw. humanie. NIe wydaje mi... podtekst_