Super! (1) Jestem w drugiej klasie i bardzo się cieszę, ze wybrałam tę szkołę. Są dobrzy... aga Koszmarna szkoła!!! (1) Chodziłem do tej szkoły 5 lat temu i nie wspominam jej dobrze.Bezpieczeństwo... anonim zła (1) Szkoła niezbyt fajna. rn
Jojo - opinia (1) Ciekawe, gdzie wkładał ten palec, że go przytrzasnął. A nie złamał sobie... Jojo OK (1) wszystko OK *********** Nie powiedział bym.. (1) Z nauczycielami można pogadać, wyżalić się itp. (choć nie wszyscy...).... Pozdrawiam . (1) Stanowczo odradzam to gimnazjum, mimo, ze poziom nauczania jest wysoki. W... ktos Absolwet (1) Bardzo dobra szkoła skoczyłem ją dostałem sie do bardzo dobrej szkoły kto... Absolwet Kto nie był niech nie pisze!!! (1) Denerwuje mnie to,że niektórzy z was nie byli w tej szkole,a ją... uczennica gimnazjum nr 16 Kamila - opinia (1) świetna szkoła. wspaniali ludzie, szczególnie w klasie teatralnej 2006/2009 Kamila Do końca nie wiem (1) Powiem tyle do końca nie wiem jakki jest stan gimnazjum, jacy są nauczyciele... Przyszłą Pierwszo Gimnazjalistka :P - opinia (1) do tej szkoły sami bandyci chodzą ...żadnych pożądnych ludzi :P ; ( (1) Chodziłam do tej szkoły 1 rok . Po roku musiałam się przenieść .. ta szkoła... Zawiedziona ZKPiG 12 (1) w tym roku ukonczylam tą szkolę.Jestem zadowolona z tej szkoly. Faktem... M pain - opinia (1) Szkoła jest świetna, za nie którymi nauczycielami nie przepadam, ale to chyba... pain Polecam! (1) Właśnie skonczyłam to gimnazjum. W szkole panuje miła i przyjazna atomosfera.... absolwentka 2008 kasienka - opinia (1) szkoła wręcz idealna. dużo się dzieje,mnóstwo możliwości,przyjazna atmosfera... kasienka Szkola super!!! (1) ta szkoła ma dusze. Polecam gimbojka WARTO (1) Gim 29 pozwala rozwijac mlodemu czlowiekowi wiele pasji i zainteresowan.... Domi najlepsze gimnazjum ! (1) Z czystym sumieniem moge powiedziec ze polecam gimnazjum. W tym roku koncze... mmm