jestem mama (1) moja córka chwali sobie tom szkole wyniki w nauce sa bardzo dobre nauczyciele... mama kiki - opinia (1) szkola na dobrym poziomie i z bardzo dobrym wyposażeniem, jednak nie polecam!... kiki Super (1) Ja uważam, że to świetna szkoła. Nauczyciele mają dużą wiedzę i zawsze... amok
wspaniała szkoła (1) powyższa opinia jestc hyba nieporozumieniem. szkoła jest jak najbradziej... absolwentka Zawiedzeni (1) Szkoła jest po to by uczyć - to fakt, nie ma co dyskutować. Nauczyciele są... Ojej Gim (1) Mi się tam bardzo podobało, mimo wyglądu wew. Co do bujek mało ich widziałam,... Gall Anonim Warto!!! (1) w szkole jest przyjazna atmosfera! Ci, ktorym zalezy na nauce moga wiele... K. Trójka (1) Chodzilem tu od 4tej klasy i dobrze wspominam.Po "moim roczniku" przychodzily... Anonim prawie absolwentka. - opinia (1) wysoki poziom nauczania...? hahahahaha, nie rozśmieszaj mnie! bardzo dużo... prawie absolwentka. Polecam! (1) Polecam! Wspaniali nauczyciele i super atmosfera! Kameralnie i bezpiecznie,... Hanna WN - opinia (1) Spędziłam w Gimnazjum Nr 18 trzy ostatnie lata i wspominam je, podobnie jak... WN szkoła jak każda inna (1) nie zgadzam się zdecydowanie z poprzednią opinią wystarczy przyjechać do... żaba ;-) (1) Uważam że ta szkola jest poprostu zajefajna ;)) Sanderka ;D Super (1) Chodze do tego gimnazjum. Jestem w pierwszej klasie. Co do "kocenia" bylo... Ola Koszmarna szkoła (1) Uważam, że jest to jedna z gorszych szkół (piszę to jako matka ucznia).... Matka opinia (1) szkoła jak szkoła nauczyciele różni ja trafiłem ok matma ujdzie ,polski... z nad stołu Teflon - opinia (1) Szkoła bardzo fajna , szczególnie obiekty sportowe które są główną zaletą tej... Teflon - opinia (1) Nie polecam szkoly niski poziom nauczania i częste bójki na korytarzach - opinia (1) Bardzo dobre gimnazjum wysoki poziom nauczania i mila atmosfera Polecam Super szkoła (1) Jeśli chodzi o nauczycieli to są mega wporządku i wspaniale nauczają, w... Jendker