Nie polecam straszna szkoła !!!!!!!!!!! (1) W tym roku skończyłam gimnazjum nr 18 w Gdańsku z bardzo dobrym świadectwem .... była uczennica SUPERRRR!!!! (1) polecam wszystkim jestem tu dopiero 2 dni a jest super w tym gimnazjum jest... Ania Marneus - opinia (1) Skoła może nie jest najlepsza ale jakie są inne szkoły... Program nauczania... Marneus
Super (1) Niestety w tym roku skończyłam tą szkołę i będe musiała się z nią rozstać.... absolwentka ... (1) Ej , jak wam się nie podoba ta szkoła to ją zmięcie . Bo szkoła fakt nie... Ola Prawdziwa szkoła - mądrze,dobrze zarządzana. (1) Dobro ucznia przede wszystkim. Przekrój społeczny uczących sie tu młodych... jot Jestem zadowolona. (1) W czerwcu ukończyłam pierwszy rok nauki w tym gimnazjum. Uważam, że niektóre... skończyłam 1 klasę. ;) (1) Jestem tegoroczną absolwentką i jestem bardzo zadowolona z wyboru tego... Absolwentka ; ) Szkoła Jest super! (1) Szkoła Jest super! Autor p.Żanetta (1) Witam, bardzo bym prosiła o opinie na temat p. Żanetty J. od j. niemieckiego,... eroll Polecam! (1) Poziom z chemii i matematyki bardzo wysoki. Wszystkie obiekty zadbane.... absolwentka Świetna szkoła !!! (1) Ukończyłam tę szkołę i jestem bardzo zadowolona ! Szkoła jest świetna!... Uczennica JESTEM BARDZO NA 'NIE' ! (1) Moja opinia nie jest oparta na moim 'widzimisię', tylko moim zdaniem z... Wolę pozostać anonimowy. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!! (1) Cóż, szkoda że w poziomie nauczania nie ma 0!! Średnie ocen, oceny są liczone... nieNIEnie Polecam ! (1) Bardzo wysoki poziom nauczania , b. dobra kadra ( zwłaszcza matematyczek :P )... absolwentka 2009 Tak (1) Skonczyłem tę szkołe Absolwent jest fajnie... :) (1) nie potrafię spojrzeć ze strony ucznia gimnazjum, tylko z całej szkoły ZSOiZ... jadwiga9500 oo lool. (1) hah dobra ludzie smieszycie mnie jak wam sie cos nie podoba w tej szkole to... ;ddd Nie jest źle (1) Szkoła nie jest taka zła, są rzeczy, które nadają się do zmiany/poprawki,... ktos Szkoła nieprzyjazna ucznoim (1) Moje dziecko uczeszczalo do tego gimnazjum. Z wszytkich nauczycieli tylko... Rodzic