Mam prośbr (2) Niedługo koncze podstawówke i nie wiem jakie gimnazjum wybrać zastanawiam się... Drass rabits - opinia (1) kraty w oknach ?! Tam nie ma co kraść a na wypadek np. pożaru droga ucieczki... rabits JAK NAJBARDZIEJ TAK!!! (1) Naprawde bardzo fajna szkoła dla ludzi, którzy chcą coś osiągnąć i mają... Domi
Polecam! (1) Szkoła bardzo fajna, obecnie jestem w 3 gim. i przygotowuje siędo testów.... Anna uczennica-z 2b - opinia (1) Uczę się w tym gimnazjum drugi rok. Nie narzekam na nic. A poza tym, poziom... uczennica-z 2b Zależy kto jak patrzy (1) Pierwsze co słyszymy na temat słynnej sopockiej dwójki to: " O banda dresów... Absolwentka super szkoła (1) szkoła ze świetną atmosferą , mała , kameralna , wszyscy się znają,... Marta Szczurkowska Była Uczennica (2) Szkoła Jak Szkoła Raz Było Dobrze A Raz Nie Nauczyciele Całkiem Całkiem... Była Uczennica Najlepsze Gim w Gdańsku (1) Bardzo Bardzo wysoki poziom nauczania ze wszystkich przedmiotów , dobrze... Marona do kitu.! (2) ta szkola jest poprstu do kitu. zadnych pozadnych ludzi. wiekszosc... ktos Szkoła bardzo dobra (1) sama uczęszczam do tej szkoły i nie widzę powodów do skarg, szkola jest... Agata Bardzo fajna szkoła ! (1) Szkoła mała , dzięki czemu pozwala ogarnąć wszystkich uczniów . Świetne grono... Emila Paweł - opinia (1) Jest bardzo fajnie w tej szkole do zs 11 uczęszczam już od podstawówki czyli... Paweł Polecam! (1) Wspaniała szkoła pod względem wszystkiego :) Warto tu przyjść! gość Spoko jest (1) Szkoła jest ogolnie ok ;) tylko czasem zatrudniaja nauczycieli ktory nie... NiiSia Super Pani Aania PIsarewicz, szkoda ze nie jest Pania Dyrektor :) (1) Hejka Ziomki! polecam ta szkole jest super!!! adam adam ... (1) Nie dziwię się, że ktoś narzeka, bo pisząc "PRZYŻEKAM" miał pełne prawo być... MM Dobra szkoła ? (1) Nie polecam, tak jak poprzednicy : Nauczyciele wymagają nic nie robią,... absolwent bardzo zła szkoła (1) Bałem się tam chodzić! Chłopacy z poprawczaka chodzą tam tylko po to, by... żywy Szczerze odradzam !! (1) Tragiczna szkoła ! Chaos , bałagan ,uczeń jest anonimowy , towarzystwo... absolwent