Gosia - opinia (1) Od ośmiu lat jestem uczennicą szkoły im. św. Jana de La Salle . Przez... Gosia czy napewno taka dobra? (2) Na początku wydawało mi się że jest fajnie, miłe towarzystwo, mili... Autor Szok (1) Dostałem się tam i byłem szczęśliwy bo w końcu dobra szkoła itd, ale to na... Michał ;)
Super Szkoła! petarda (1) pozdrawiamy wszystkich nauczycieli w szczególności panią Ostrowską i pana... Uczennice Wiele miesznych uczuć... (1) w sumie poziom przeciętny... nauczyciele nierzadko po prostu nie umieją... Masło Maślane ... (2) Szkola jest jednym slowem: COOL! G. Nie polecam (3) Nie zgadzam sie z poprzednimi opiniami. Szkola nie jest dobra, to sa 3 lata... gryzelda Uczennica. (1) Jestem uczennicą tej szkoły i nie zgadzam się ze wcześniejszymi opniami.... gość. . (1) moim zdaniem ta szkoła jest super. moja siostra skończyła to gimnazjum i nie... Stokrota A. :) - opinia (1) Ktoś wcześniej napisał, że poziom nauczania jest niski. Poziom ustalają... A. :) super (1) jestem absolwentem,mam dobre wspomnienia z tej szkoły.W szkole średniej nie... anonim Dobrze :) (1) .........szkoła ma wysoki poziom nauczania, może z wyjątkiem 1 czy 2... Gall Anonim ;)) Bardzo dobra szkoła! (1) Moje dziecko uczęszczało najpierw do SP a potem do Gimnazjum w tym Zespole... matka polecam (2) Jestem uczennicą trzeciej klasy i po tylu latach spędzonych w tej szkole... k wybrałem i nie żałuję (1) Do 24 dojeżdżam z Gdyni. Takich jak ja jest tam wielu. Dlaczego tracimy czas... A.A. porażka (2) Uczniowie beznadziejni, nauczyciele jeszcze gorsi. Bez przerwy dni wolne,... Aleksandra Skrucha . (1) co to znaczy że klasy profilowane miały podciągane oceny? Przeciez wszyscy... A. Super ! (1) Nie rozumiem skąd takie złe opinie o tej szkole. Nauczyciele mili i zawsze... dinozaur z 3d ; ) Wspaniała Szkoła! (1) Skończyłem gimnazjum nr. 18 w czerwcu zeszłego roku i szczerze polecam tę... DFŁ 10 (2) Gimnazjum to jest dobrą szkołą.Dobrze przygotowuję do dalszej nauki.Panuje... Magda