tworzymy zespol !!!! :) (1) http://www.youtube.com/watch?v=HRy2o7L7eTM wszystkie pomysly tego typu... rimek Absolwent 2010 - opinia (1) absolutnie odradzam wybór tej szkoły po za nauczycielką od matematyki nie ma... Absolwent 2010 POLECAM! (1) Dni w tej szkole były jednymi z najlpeszychw moim życiu. Wszyscy wszystkich... MiiMii
Absolwentka szkoły (1) Zgadzam się z poprzedniczką-bez wątpienia najlepszy nauczyciel chemii. absolwentka szkoly Polecam (1) Szkola moze mala ale jest to jej atutem gdyz wszczyscy uczniowie sie znaja... RUDY Porażka (3) Nauczyciele wogóle nie rozumieją uczniów, są surowi, stawiają niskie stopnie,... anonimowy xD po 3 latach nauki (1) jestem właśnie absolwentką gim 20. na początku było okej i wszystko było... :D . (3) Teraz kończę gimnazjum, więc mogę w miarę obiektywnie tę szkołę podsumować.... Vavi zastanów się (1) lądujesz w gimnazjum, bo co- rodzice tak chcą. Ta szkoła jest oblegana przez... absolwent śqietna szkoła dla chcących coś osiągnąć (1) To nie szkoła dla przeciętniaków i wymalowanych panienek myślących o tym... fanka Nie, nie i jeszcze raz nie !!! (1) Szkoła nie jest rewelacyjna.Tylko NIEKTÓRZY nauczyciele są na poziomie i... JZ Bardzo fajna (1) Szkoła jest bezpieczna, nikt nieproszony nie ma wstępu - zawsze przy drzwiach... Monika Polecam! (2) Naprawdę dobra szkoła, wysoki poziom nauczania, dobrzy nauczyciele, spoko... Absolwentka 2007/08 Polecam (1) Mała bezpieczna szkoła , bardzo dobrze wyposazona Absolwent Spoko (1) Skończyłam tą szkołe i uważam, że było naprawdę spoko. Szkoda że trzeba iść... taka sobie Super szkoła ! (1) Serdecznie zapraszam ! :D NATIS Super szkoła (1) Pobyt w Gimnazjum Nr 2 wspominam bardzo dobrze. Miałem bardzo dobrych... Absolwent 2010 Super szkoła (2) Naprawdę super szkoła. Polecam ;D Roman Już zaczynam tęsknić (1) Bardzo fajni ludzie, "ludzcy"nauczyciele. Ciągle się coś działo. Super... albi ja (1) ta szkoła jest super adam michalewicz