Nauczanie tak - uczniowie nie (1) Ucze sie w tej szkole, dobrze uczą lecz jest straszna dzieciarnia. Nigdy nie... CZ Mundurki (2) Proponuję żeby mundurki nie były jakieś z dżinsu jasnego, ponieważ była by... Lady_ Bardzo polecam!!! (1) Jestem absolwentem tego gimnazjum. Lata spędzone w tej szkole wspominam... Mateusz
fajna (1) doskonała kadra pedagogiczna, świetna atmosfera Patryk Świetna szkoła. Polecam! :) (2) Jestem absolwentką tego gimnazjum, z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę... Absotwentka ? (1) Wszystko niby dobrze, pomijając wredotę u uczniów oraz niemiłe szatniarki. Anonim GOŚĆ - opinia (1) Hm.. Chodziłam do tej szkoły rok i przepisałam się, czego nie żałuję ;)... GOŚĆ wspaniałe lata (1) szkoła która potrafi zmienić na lepsze czlowieka, jak i także uczy myślenia.... DKC nie polecam! (1) demoralizacja! uczniowie działają na zasadzie hierarchii, gdzie najwyżej są... A. Fajna szkoła (1) Polecam , niezła szkoła , mili nauczyciele .Ale przede wszystkim wysoki... magda Jest fajnie!!! (1) tak jak powyżej. Zadowolona Szkoła (1) Jak jesteś dobrym uczniem idź do tej szkoły jak najbardziej jeśli nie to nie... grad ! (1) Świetne gimnazjum!! Polecam wszystkim. Miła , spokojna atmosfera. Nauczyciele... Karolina Trójka =_= (2) Jeśli rodzice kochają swoje dzieci, to nie powinni ich wysyłać do Trójki.... absolwenka (nareszcie!) Fantastycznie. (1) Między uczniami panuje wyjątkowa atmosfera, a nauczyciele są po prostu... Dywersantka Nie kłamcie. (3) Powiem jedno.Chodze do tej szkoły już 10dni. i jest fajnie. Uczennica gim nr 1 ?? (1) Mnie także dziwią te wszystkie negatywne opinie o tej szkole.Zdecydowana... Agnieszka opinia. (1) spędziłam w tej szkole 3 lata, bywały chwile gorsze i lepsze. jeśli chodzi o... absolwentka 2010 SUPER SZKOŁA (1) Polecem wszystkim, długo szukałam najlepszego dla mnie gimnazjum, zostałam... gimnazjalistka GZ - opinia (1) Jest super polecam wszystkim GZ