Beznadzieja (1) Szkoła jest beznadziejna mimo że jest pare fajnych nauczycieli. Ogólnie... anonim fajna (1) szkoła bardzo fajna , Przede wszystkim wysoki poziom nauczania ! Bardzo fajni... Maniek Absolwentka szkoly (2) Dzisiejszego dnia wybralam się do swojego bylego gimnazjum, aby promować... absolwentka szkoly
Ludzie! (3) Czy ktoś się w końcu weźmie za tę szkołę? Nie można wciąż zamiatać tematu pod... Rodzic, który zabrał dziecko z t SZKOŁA NAJLEPSZA NA ŚWIECIE!!!!!!!!!! (2) Chodziłam do tej skzoły 3 lata. Teraz jestem w liceum. Musze przyznać, że... Bożena d. nie dobra (2) do szkoły chodziłem przez 9 lat i niejedno widziałem.... dyrektor prowaadzi... niewarto Horror (1) Beznadziejni nauczyciele, solary&dresy norma (...). Szczerze nie polecam. M. ... (3) Od kiedy w gimnazjum jest nowa p.dyrektor to ta szkola nie jest podobna do... K Nie jest źle (1) Ogółem szkoła nie jest zła. Czysta, zadbana. Nauczyciele nie są źli... Uczennica :) (2) Ogółem powiem jedno... Super szkoła... Fajni nauczyciele, fajne zajęcia...... .CupCake. uczennica - opinia (3) Jak dla mnie ta szkoła jest nawet spoko.... tylko trzeba uważac, żeby nie... uczennica Ogólnie jest O.K. (2) Ogólnie jest O.K. uczeń jikjikjaas - opinia (1) Szkoła jest beznadziejna, nauczyciele wgl nie interesuja się ucznimi. Bardzo... jikjikjaas Wszędzie, tylko nie tam (1) Większość nauczycieli stara się, aby szkoła funkcjonowała normalnie. Jednak... The dissapointed Najlepsza szkoła na całym świecie! (1) Jestem w klasie rozszerzonej, po wszystkich miesiącach w tej szkole uważam,... D Rafclo - opinia (1) super szkoła a szczególnie baza sportowa ,profesjonalne i ciekawe lekcje z... Rafclo Polecam.! (1) Gimnazjum 33 mogę na pewno wszystkim polecić. Kadra jest na prawdę bardzo... Nick Absolwentka 2010 (1) Chodziłam do tej szkoły 9 lat. Do podstawówki 6 lat i do gimnazjum 3 lata.... Agnieszka Świetna szkoła! (1) Jak każda szkoła ma swoje plusy i minusy. + Świetny poziom nauczania. +... Uczennica Polecam, jak najbardziej! (1) Spędziłam w tej szkole dwa lata (2 i 3 klasa) i wiem, że przeniesienie się do... xoxo