ekstra! ;d (1) naprawdę polecam szkołę, jest świetna! większość nauczycieli miła a atmosfera... mm polecam! (3) świetna szkoła. warto do niej iść. nauczyciele i trenerzy są naprawdę w... takajedna to dobra szkoła.... (1) .... w każdej dziedzinie! Zarówno przedmioty humanistyczne, jak i ścisłe -... Oxyviana
rodzc - opinia (1) Jako rodzić dziecka, który przez 3 lata nauki w tej szkole ma świadectwo z... rodzc Jest git (1) Szkoła jest ok.....poziom nauczania jest w miarę dobry (nie ma opi#$&@lania... y&b nie do końca (1) 1. Szkoła w porządku, budynek duży, jeżeli chodzi o bezpieczeństwo wszystko... anonim Fajna szkoła (2) Uważam że szkoła jest dobra dla wszyskich którzy chcą się nauczyć dobrze... Uczeń Żenada (2) ta szkoła to horror , chodzę do niej i uwierzcie bardzo żałuje . Miałem do... Uczeń Gim nr 3 Ludzie powiedzcie czy tam iść ? (6) Prosze o rade jestem uczniem 6 klasy i nie wiem co w ej szkole sie dzieje ale... kiszka BARDZO polecam (1) Zdecydowanie najmilej wspominam czasy spędzone w SSP35 i G24 o profilu... Krzysiek nie polecam (1) W tym roku odchodzę z tej szkoły i całe szczęście. Od pierwszego dnia w... little SUPER ! (1) Szkola sportowa jest swietna. Sama do niej chodze wiec nie mam zastrzezeń!... ...96 moje zdanie o tej szkole (2) niestety nie mam pozytywnej opinii o tym gimnazjum wszedzie jest brudno w... karolina GIM 3 - opinia ogólna. (5) ucze sie w tej szkole i efekty nie są zadawalające : prowadzenie lekcji jest... matma_jest_głupia KOCHAM JĄ (1) Kocham tą szkołę ona jest po prostu super. Cała piękna, wyremontowana. aga koszmar (1) nie nawidze tej szkoły aga ODRADZAM (1) odradzam WSZYSTKIM te szkole, ciagle bijatyki, wyzwiska, zero reakcji od... nie wazne Bardzo świetna szkoła (1) Jest to bardzo piękna szkoła mała atmosfera brak przemoc nowa wyremontowana... terier15 martaa - opinia (2) chodzę do tej szkoły trzeci rok i powiem szczerze, że się zawiodłam. poziom... martaa bardzo słabe gimnazjum (1) Potwierdzam negatywną opinię. Bardzo słaby poziom nauczania, dbanie tylko o... andrzej