Czy ja wiem. (1) Poszłam do tej szkoły mając nadzieję , że będzie to dobra szkoła. Niestety... Ta inna. Przereklamowana . . . (1) Wybrałam te szkołę , jednak nie jestem z tego zadowolona : / . Szkoła bardzo... uczeń ** (2) Polecam te szkołę . Mimo że już ją ukończyłam będę ją często odwiedzać.... -,-
... (2) Ja uczęszczam do tej szkoły. Uważam, że jest miła atmosfera (m.in. uczniowie... Nela Polecam (2) Szkoła czysta, wysoki poziom nauczania np. z chemi. Dobrze wspominam. Myślę,... ,., mmmmmm (3) W szkole jest bezpiecznie, głównie za sprawą kamer. Poziom nauczania wysoki... ..... super !!!! (1) jestem mile zaskoczona tym gimnazjum mili pedagodzy naj lepszym nauczycielem... gimnazjalista Dobra szkoła ! (1) Patologia wyszła z trójki! Teraz już nie ma takich wybryków jak np wyrywanie... anonymous Fajna szkoła. (3) Może mała, może się rozwija dopiero, ale szkoła naprawdę poważnie podchodzi... Rodzic Masakra !! (1) Aktualnie uczęszczam do 2klasy , ale co nieco mogę już powiedzieć o tej... ... Wszawica! (1) Uwaga w szkole mozna zarazic sie wszami. W piatek dziecko zalapalo wszy, na... robert Dobra szkoła (2) Szkoła, jak to szkoła uczyć się trzeba, ale jak ktoś pisze o piciu, paleniu... 11 extra fajna szkoła (1) Szkoła bardzo fajna , polecam innym. Kto chce to się nauczy. Wiki gim nr 3- głupia szkoła (4) jestem w szoku jak można , nie dostrzegać ,tego co się tam dzieje np.... waldi o matko . (1) Uczyłam się w tej szkole przez 3 lata i szczerze to ta szkoła to jakiś obłęd... Absolwentka Polecam!! (1) Najlepsza 3 lata mojego życia , mnóstwo wyjazdów za granice , świetna zabawa... teefbe SUPER, POLECAM! (1) Fajni nauczyciele ( polski, historia, terapeuci), miła atmosfera,... mickey Opinia. (1) Uczęszczam do tej szkoły już rok. Dwie rzeczy, mogące zniechęcić to to, że na... Kinga zamknąć i tyle (2) w ubikacac śmierdzi papierosami. Male dzici sa zaczepiane w sklepiku... JULI$$$ mundurki (1) dostałam się do tego gimnazjum i chcę wiedzieć czy mundurki są aktualne w... nowy uczeń