fatalna szkoła (1) Moim zdaniem w tej szkole występuje pogoń za wynikami testowymi bez wględu na... Ewa Polecam (2) Jestem rodzicem jednego z uczniów i wyrażam szacunek dla postawy Pani... Kama 17! ;d (1) Do tej szkoły poszłam z racji, że wcześniej uczęszczałam do podstawówki z... Anna
do absolwentki (2) Witam absolwentke, jak sadze z opisu tresci! Skoro dotknela Cie reforma,... oburzona a co po skończeniu gimnazjum? (1) Skończyłam gimnazjum nr 48, i jestem bardzo zadowolona, jednak jako... absolwentka szkoła super, czego chcecie (1) Tej szkoły nie trzeba reklamować. Kto tam był ten wie :-) pozdrowienia dla... Kamilek arek - opinia (1) Chodziłem do tej szkoły 10 lat. Kiedyś jak chodziłem była spox teraz nie... arek Merytoryczna ocena (1) Zamiast wylewanie swoich smutków proszę o rzeczowe opinie. Sam jestem uczniem... Realista Polecam (1) Bardzo dobra szkoła. Wysoki poziom nauczania, mało uczniów aboslvent Co kto woli... (2) Jeżeli jest tu gdzieś osoba ambitna, która chce zdobywać dobre oceny ciężką... Ktoś. Dobra szkołą (2) Rok byłem katechetą w tej szkole. Wiadomo, że wiek gimnazjalny nie jest... Katecheta maciek sp.17 - opinia (1) jaką trzeba mieć średnią aby dostać się do tego gimnazjum??????? proszę o... maciek sp.17 Masakra (1) Szkoła jest okropna. Panuje w niej totalny bałagan i nic prawie nigdy nie... Ciastko Świetna :) (1) Dopiero co zaczełam nauke w tej szkole i muszę stwierdzic że jest super :)... Trampek ;) Bardzo dobra szkoła (1) Każdy ma prawo do swojego zdania. Ja też dopiero od września zaczęłam... Kiki ;) Nie żałuję (1) Osobiście mówiąc nie mogę się zgodzić z dwoma pierwszymi komentarzami,... uczenica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Drodzy użytkownicy rozumiem was nie każdy musi lubic daną szkołe ale jezeli... I gimnazjalistka Wielkie rozczarowanie (1) Gdy rodzice posyłali mnie do tej szkoły, byłem przygotowany na miłą... Zawiedzony Uczeń szkoła przereklamowana, dla nowobogackich (1) jestem ojcem absolwenta gimnazjum STO. jedyny pozytyw, jaki dostrzegam, to... Kaskada Atomówka - opinia (1) Gdy chodziłam do podstawówki marzyłam o dostaniu się do dobrej szkoły.... Atomówka