Kinia - opinia (1) z tej szkoły poszłam do ZSSO ia gim 23 nie polecam! Kinia Porażka. (2) Nie zgadzam się z wszystkimi poniższymi opiniami, z resztą pewnie wypisuje je... LiKi Ojciec (1) Jestem ojcem jednego z uczniów. W mojej ocenie szkoła nie ma sobie nic do... Wiesław K.
Realista grzani głupoty (2) Wspolczuje Realiscie, ktory chyba ma problemy ze soba, skoro takie glupoty... Optymista to szkoła i nauczyciele, (1) którzy w odpowiedni sposób potrafią przekazać wiedzę... Poza tym szkoła jest... Supron lol - opinia (1) Szkoła przeciętna. Świetna nauczycielka od biologii i nauczyciel od chemii. Z... lol A ja mam mieszane odczucia. (2) Szczerze mówiąc, zawiodłam się na tej szkole. Niby taka fajna (z ulotek) a... Anonim. porażka.. (2) Witam. Ukończyłam szkołę w zeszłym roku i niestety muszę przyznać, że te 3... anna porządna firma... (2) ...i porządna szkoła. Szkoła przekazuje wiedzę na wysokim poziomie.... Jan to zależy (4) Zależy od tego, na jaką klasę i wychowawcę się trafi. Niestety prawa ucznia... zirytowana Porażka (8) Szkoła ma niewiele wspólnego z tym co jest prezentowane na ulotkach i stronie... zorientowana No więc ... (3) Idąc do tej szkoły spodziewałam się patologii ale nie aż w takim stopniu! W... Anonimek - sorry za interpunkcję aaa! (3) tylko uciekac z tejszkoły! jest okropna strasznie niski poziom nauczania... Julka szczera, prawdziwa prawda.. (1) Byłam w tej szkole, ale nie przez okres podstawowy więc śmiało mogę porównać,... Mr NIE TĘDY DROGA! ZDECYDOWANIE ODRADZAM SZKOŁĘ (3) Zdecydowane Nie! Jedni nauczyciele śpią na lekcjach, inni groża, że wezwą... absolwentka Gimnazjum (1) Polecam wszystkim chętnym gimnazjum. Nie będę wymieniał pozytywu w postaci... Maciek polecam. (2) Czemu ? Bo dalej się tu uczę. Szkoła ma swoje wady i zalety - jak każda.... Aga Polecam (1) Chodzę do tej szkoły trzeci rok i bardzo mi się podoba. Nie zgodzę się z... maka11 Uważajcie! (4) Szkoła ta nie ma absolutnie żadnego przygotowania do pracy z dziećmi nieco... Rodzic kasia - opinia (1) niski poziom nauczania i wychowania, zdecydowanie nie polecam, kasia