Opinia absolwenta (1) Skończyłem szkołę w tym roku i postanowiłem, że podzielę się opinią na temat... uczen brzydkie mundurki w Jasieniu (1) W gimnazjum Na jasieniu obowiązują mundurki. I nie sa to mundurki z których... PiotrekPP polecam (3) Dziwią mnie te wszystkie opinie co do tego gimnazjum. Szkoła jest szkołą... Kasia
Szóstoklasistka - opinia (2) Jestem szóśtoklasistką i byłam na dni otwartych w szkole. Na pierwszy rzut... Szóstoklasistka absolwentka (2) Obecnie kończę trzyletnią naukę w jedynce, więc mogę śmiało powiedzieć co o... dfhds wiadomość do szóstoklasistów (2) W trójce nie jest tak źle, jak to się wydaje. Sama bałam się tu iść, ale jest... zrsydxtucfygkvbjl Moja szkoła (1) Szkoła super. Nauczyciele są bardzo dobrzy. Są tu świetni poloniści, a... uczennica:D O szkole (1) Nauczyciele są ogólnie super,są wyjątki jak to w każdej szkole ale poziom... Anonim Nie jest zła (3) Szkoła sama w sobie nie jest zła. Niektórzy nauczyciele są bardzo mili i... absolwent Polecam (1) Zostało mi już kilka dni nauki w tej szkole i jestem z niej bardzo... Patryki Szkoła z klasą ! (1) Jestem matką chłopca z pierwszej klasy gimnazjum o profilu rozszerzonym.Syn... rodzic Spoko można tu wpadać (2) Szkoła spoko! cisną z nauką, ale da się wyżyć! Heniek:) Raczej NIE (3) Kontrowersyjna szkoła to dość łagodne określenie. Wiele negatywnych opinii... Arek yyy (1) faktycznie ciężko ale to dobre gimnazjum.Papierosy itp. zdarzają się tu tak... emmelodiia1998 Warto. (1) Uczęszczam do tej szkoły 9ty rok z rzędu, za miesiąc kończę tu naukę. Nie mam... SkyIsOver jestem matką i zdecydowanie odradzam (1) szkola nie wypełnia zadnej z podstawowych funkcji, poziom dydaktyczny mierny,... Zapałka Fajna szkoła (1) miła atmofera spoko nauczyciele szkoła jest OK Rambambar Super szkoła. Polecam wszystkim !! (1) Co prawda wyposażenie nie jest duże ale nie jest też takie najgorsze.... Krycha :D Bardzo dobra szkoła. (1) Bardzo polecam, miła atmosfera i duże bezpieczeństwo. Poziom nauki również... m Spoko szkoła (1) jest OK! naprawdę!! Kk