super (1) Polecam pod każdym względem. Bardzo dobre wyposażenie. Dużo się dzieje.... missb Zdziwiło (3) mnie to co napisał Realista. Szkoła jest naprawdę porządna. Poza tym każdy z... Robert Długo by mówić. . . (14) Kiedy szłam do tej szkoły byłam mega dobrze nastawiona. Rzeczywistość bardzo... k.
ludzie dajce se siana . . . (1) Wchodzę na stronę i nie wierze w to co czytam. Pomijając to, że pan z... trololo Gdańskie Gimnazjum (1) Gdańskie Gimnazjum to szkoła, którą warto polecić. Syn uczęszcza, jest... Renata Przeżyłam koszmar!!! (3) Wejście do szkoły jest wzglednie ok. ale wchodząc do budynku gimnazjum blok... Ewa Chmielewska Oświata - Lingwista (2) to szkoła, która potrafi zaszczepić "bakcyla" nauki u ucznia. Wysoki poziom... Marcin Anonim - opinia (7) Gdy szedłem do tej szkoły obiecywano mi sześć godzin angielskiego oraz trzy... Anonim Lizak (nie mylić z LiKi) - opinia (2) po 1. chciałam poprosić kogoś kto dodaje podstawione pozytywne opinie, aby... Lizak (nie mylić z LiKi) Nie warto (1) Poziom nauczania z fizyki jest fatalny. Na naprawdę wysokim poziomie jest... abc Good (1) Szkoła bardzo fajna. Mieszkam blisko, tak więc nie wybrałbym innego... Przem CUDOWNE LATA :) (2) Jestem absolwentem tej szkoły. Spędziłem w niej chyba najlepsze lata w życiu.... Było . . . minęło Fajna szkoła, polecam.;) (1) Chodze do tego gimnazjum drugi rok i jestem bardzo zadowolona.Chociaż mam... uczennica Polecam :) (1) Bardzo dobre gimnazjum, które przygotowuje i skupia dużą uwage do nauki na... Gryfonka Nie polecam (1) O minusach tej szkoły mogłabym pisać naprawdę długo, ale postaram się to... ktoś Super szkoła ! (2) Wspaniała szkoła ! Nauczyciele trochę dużo wymagają ,ale to nam przecież... Uczennica Hmm ? (2) Szkoła beznadziejna ! Nauczyciele wymagają, ale nauczyć już nie potrafią.... Absolwentka nie ma lepszej szkoły w okolicy (1) Szkoła katolicka to już znana marka w Pruszczu, w ostatnim czasie widać... rodzic opinia 2012 (1) Witam : ) jestem uczennicą ,która właśnie kończy swoją przygodę z tą placówką... jfdhjdfhdf Karolina Grzegorczyk - opinia (1) GOOOOOOOOOOOOORĄCO POLECAM Karolina Grzegorczyk