nie, nie, nie (3) Nie fundujcie tego swoim dzieciom. Szkoła jest wrecz patologiczna,... Niezadowolona O tak! (1) Jestem w 1 kl. gimn i szczerze mówiąc jestem zachwycona. W pierwszym... Miinia Ola - opinia (1) Uczęszczałam do tej szkoły i jest naprawdę świetna. Bardzo ładna i zadbana... Ola
niktoś - opinia (1) Szkołe polecam wszystkim ambitnym uczniom. Dobra atmosfera, bardzo dobrzy... niktoś Kamikadze - opinia (1) Szkoła jest fajna. Uczę się w tym gimnazjum już 3 rok. wczesniej chodzilam do... Kamikadze Ocena szkoły (2) Zgadzam się z moim poprzednikiem. Jednak jako, że on nakreślił jedynie... Absolwent szkoła spoko, uczniowie nie (1) Nauczyciele są mili i fajni. Można wiele się nauczyć. Lecz jedynym problemem... Izu$ia miło miło (1) szkoła jest supe i nauczyciele zwłaszcza pan trener natalka miło miło ! (2) chodziłam do tego gimnazjum przez pełne 3 lata. I naprawdędobrze wspominam... Yvonka! ;] (2) Bardzo dobra szkoła wybieram się tutaj na profil społeczno-artystyczny... Blondi Vanesska Państwo w państwie. Masakra. (1) Szkoła ta nie ma absolutnie żadnego przygotowania do pracy z dziećmi nieco... Maciek KASIA - opinia (2) Szkoła jest niesamowita, nauczyciele wymagający, a system oceniani (smok)... KASIA Super szkoła (1) Jestem w klasie rozszerzonej bardzo polecam świetny poziom i dobre... Anonim W 100% polecam! (1) Mimo, że chodzę do tej szkoły dopiero jeden semestr, udało mi się doświadczyć... E. Wspaniała szkoła! c.d. (1) Gimnazjum nr 33 zajmuje najwyższe i najlepsze miejsca na wszelkich zawodach... Hula Girl Wspaniała szkoła! (1) Owa placówka wybija się na tle innych. Budynek jest bardzo czysty i... Hula Girl Nie polecam.!!!Poziom nauczania niektórych przedmiotów jest bardzo wysoki. (8) Niestety są też takie dziedziny w których przydało by się jeszcze wiele... Uczeń który zrezygnował z nauki Genialna szkoła (1) Kończyłem tą szkołę 4 lata temu,szkoła godna polecenia dla każdego. Miło... były uczeń Polecam (1) Chodzę do jedynki drugi rok. Szkoła spełniła moje oczekiwania. Bardzo dziwią... Roby bardzo dobra szkoła (1) jestem uczennicą 3 klasy w gimnazjum nr 25 w Gdańsku. jestem bardzo... uczennica gimnazjum nr 25 w gdań