super (1) Szkołę oceniam pozytywnie. Ukończyłam podstawowkę i chociaz zdalam do... mariza Tęsknie :( (1) Tęsknie za tą szkołą , 7 Lo jest do bani :( Do tej pory uwielbiam panią... Adrian Witkowski . Danuta - opinia (1) Jestem rodzicem ucznia tej szkoły. Przez ten czas miałem to szczęście spotkać... Danuta
szkoła dla każdego (2) Tu mogą się uczyć wszystkie dzieci , kameralna atmosfera , rodzinna , wszyscy... Paula ... "szkoła"... (2) Jestem absolwentem tego czegoś, czego na pewno nie można nazwać szkołą.... Grea . (2) jeśli oczekujesz sprawiedliwego oceniania, to nie w tej szkole. Klasy... wy wiecie super! (1) Jestem uczennicą pierwszej klasy i uważam, że szkoła jest rewelacyjna! Panuje... mała BEZNADZIEJA (1) Większość nauczycieli, to katastrofa. Cala kadra to jedna klika. Uczniowie i... uczen dobre (2) chodze do tej szkoły już 9 lat mam dobre zdanie o niej.Bezpieczeństwo nie... ja (ktoś) Tragedia (2) Podpisuję się z przedmówcami. Tragedia - nauczyciele nietolerancyjni,... absolwent Świetna szkoła (1) Na początku miałem mieszane uczucia co do tej szkoły. Matka powiedziała, że... Michał 'Skarbona' Piotrowski Najlepsza szkoła ! (1) Przyznam że na początku nie byłam zachwycona by pójść do tej szkoły . Teraz... Uczennica SUPEEEERRRRRR SZKOOOOŁŁŁAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) NAJLEPSZA SZKOŁA POD SŁOŃCEM!!.mili nauczyciele. co prawda trzeba się dużo... p@tii rebus - opinia (1) Sympatyczna atmosfera sprawia, że z przyjemnością chodzę do tej szkoły.... rebus wspaniała szkoła. (2) moja córka właśnie kończy tą szkołę jestem zadowolona. nauczyciele uprzejmi.... jestem zadowolona z tego gimnazu Zdecydwanie polecam (1) jedyna szkola ktora z checia jeszcze raz bym wybrala! Koncze w tym roku... absolwentka07 szkola (1) szkola jest fajna nie mozna nazekac na nia ale niektorzy nauczyciele w tej... nie powiem ;D (1) Kocham tę szkołę,chociaż poziom nauki jest baaaaardzo wysoki.... Lyra calik - opinia (2) na plus są klasy integracyjne, bliskość Starówki, zajęcia sportowe, i...... calik Ciekawsk. - opinia (2) szkoła jest nie ciekawa chodzą do niej ogólnie słabsze osoby bo są z rejonu.... Ciekawsk.