Jeśli macie jakikolwiek inny wybór skorzystajcie z niego (1) Fakt,część nauczycieli jest miła,ale większość z nich wliczając w to panią... Man Naprawdę Warto ! ! ! Wiem co mówię ;) (1) Uczciwie polecam tę szkołę ! nie liczy się to gdzie sie przebywa, acz ma to... Ja Polecam! (1) Jak każda szkoła ma swoje plusy i minusy. Rzeczywiście niezbyt łądny wystrój,... absolwentka_m
Szkoła, która stwarza możliwości (1) Moja córka ukończyła to gimnazjum (obecnie kończy liceum "dwójkę"), syn... matka absolwentki u ucznia klasy Ok (1) Szkoła super. Poziom b. Wysoki, nauczyciele wymagający. Dużo projektów i... Marek Jako rodzic- szczerze odradzam! (4) Mój syn właśnie zakończył edukację w Gimnazjum nr 18 (całe szczęście!!!). To... MATKA opinia (1) zdecydowanie polecam Szkoła jest wspaniała. Chodząc 9 lat do tego zespołu... wz Szkoła super! (1) Świetna, przyjazna, atmosfera. Nauczyciele zdecydowanie mają na to wpływ,... dc. A ja polecam (1) to chyba normalne, ze w salach z komputerami na parterze sa kraty. ja uważam,... mimi fajna szkoła (1) wyposażenie rzeczywiście mogłoby być lepsze, ale za to nauczyciele z pasją... mycha Pierwszy rok (1) Chodze do pierwszej klasy Gimnazjum nr 18. Jak do tej pory jestem bardzo... klaudia Jako rodzic - polecam! (1) Mój syn jest absolwentem tej szkoły. Spędził w niej wspaniałe 3 lata. Został... Mama szczerze polecam (1) Szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia w jakim celu ludzie wypisują takie... wz Cała prawda o gim18. ;D (1) Szczerze zdziwiły mnie niegatywne komentarze o tej szkole. Uczyłam sie tam od... Ol.. Jestem na tak ! (1) Nie wiem skąd u moich poprzedników takie złe opinie na temat gimnazjum nr 18!... Absolwentka klasy 3D ; ) SUPER (1) bardzo fajna, solidnie przygotowująca do samodzielnego życia szkoła,... jestem rodzicem w centrum miasta oaza gimnazjalna ze znakomita ofertą dla chcących się uczyć (1) za roku na rok nowe remonty zdecydowanie poprawiły stan sanitariatów i... inu sp 50 rządzi. - opinia (2) Nie wystawiłam ocen ponieważ nie wiem jak jest w tej szkole. Idę do niej po... sp 50 rządzi. Nie jest tak źle jak oni piszą! (2) Przyznam że sala gimnastyczna jest mała ale ma być budowana nowa. Uczniowie... Uczennica kebun - opinia (2) Chodzilem do tego gim, super towarzystwo i wogole kebun