nie polecam@ (1) Moim zdaniem szkola jest beznadziejna. Podstawowym bledem w WSO jest to, iż... XXXX Świetna bezpieczna szkoła (1) Świetna bezpieczna szkoła m jest dobrze (1) ja chodzę do klasy dwujęzycznej i nie mam żadnych zastrzeżeń. faktycznie,... ola
10 lat lat w tej szkole .. (1) Zerowka, Podstawowka i Gimnazjum, teraz ile ja bym dal zeby tam wrocic. :(... Uczen Spoko Szkola..;d (1) Jest tam super i wgl. Polecam ! Popek Piórek - opinia (1) Patola :D Super nauczyciele ale fajna szkola Piórek _ (1) najlepsza szkoła, polecam. :) abc Szyszka - opinia (1) Wspaniała kadra nauczycielska, przyjazna i pomocna uczniom, świetna atmosfera... Szyszka ;) (1) Gimnazjum nie jest złe, nauczyciele bardzo fajni, poziom nauczania na dość... ;) ... (1) Chodzę obecnie do trzeciej klasy i w ogóle nie jestem zadowolona. Co prawda,... K. Super szkoła (1) Chodzę do tej szkoły od 2 miesięcy, i jestem zadowolona. Bardzo fajna szkoła. kasiakos ?? (1) bylem w tym gimnazjum dwa lata (potem wyjechalem) ogolnie mam dobre... SCANIA R620 V8 Oke (1) Można wyść lepszym niz sie jest. student Nie wybierajcie tej szkoły!!! (1) Szkoła i jej wyposażenie nie jest złe, ale nie zachwyca. Nauczyciele,... Majciak super ale ... (1) szkoła jest naprawdę dobra, ale zgodzę się z niektórymi osobami, że dyrektor... seba szkoła katolicka (1) szkola ogline ok tylko wydaje mi sie ze niektore osoby nie dorosly do tej szkoly niki nie jest zle (1) skończylem to gim 2 lata temu i nie bylo zle. wyposażenie było ok chodź bez... uczen 91 prawie dobrze (1) niemiecki jest na dnie w tej szkole Anna goodna szkola !!! (1) bardzo polecam tę szkołę ponieważ atmosfera jest wspaniala, nauczyciele... LeSiU ... (1) Poziom z chemii, biologii i matematyki bardzo wysoki. Obiekty sportowe bardzo... zosia