Super (1) ja właśnie zaczynam siódny rok nauki w delasalle i jestem BArdzo zadowolona.... Gimnazjalistka Co wy mówicie!! (1) Powiem tylko tyle szkoła dla mnie wspaniała nawet lepsza niż 17 która ma... MatixxD Ta szkoła to małe więzienie !!!! (1) Tak jak w tytule ta szkoła jest jak więzienie, tak samo niebezpiecznie,... ziomalek
taka jedna - opinia (1) najlepiej by było BEZ mundurków..ale to nie ta bajka. Już w najbliższą środe... taka jedna Poprostu Świtnie (1) nie mam słów poprostu na 6+ TrineXX autodestrukcja - opinia (1) Nauczyciele w porządku. Budynek - ostatnio wyremontowano drugie piętro i... autodestrukcja roadkill - opinia (1) przejdzie roadkill NAJLEPSZE!!!!!!!!!!!!!! (1) uwielbiam tą szkołę, gimnazjum to najlepszy czas jak przechodziłem w życiu,... Miłosz koksik - opinia (1) byłem 3 lata ... uczyółem się tylko tego co wymagali i 91 pkt z testów... koksik Nastka - opinia (1) Jest to szkoła bardzo fadna i zadbana, lecz ma nieliczne wady. Uczą w niej... Nastka hrhr (1) zgodnie z ocenami ; > jamjam :D (1) bardzo fajne gimnazjum ?:D najlepsze gim w gdyni (1) W tym roku odeszlam z tej szkoly. Sa tam niektorzy fajni nuaczyciele. mialam... Ania 3h absolwentka (1) Tak kochana 9...ha ha dzięki tej szkole mam teraz problemy w liceum z... Gosia Dziękuję za wszystko ;* (1) Ta szkoła jest zarąbista! Znacznie lepsza od tych do których chodziłam!... Zawsze pamiętająca ;* świetna szloła (1) świetna szloła, chetnie tam wracam odwiedzić nauczycieli, którzy mnie... Win polecam! (1) Jestem mamą uczennicy tej szkoły.Moja córka idzie teraz do 3 klasy gim.... ewa Szkoła na 6 (1) Skończyłam tę szkołę i jestem bardzo zadowolona ponieważ reprezentuje wysoki... Okt hmm .. (1) Ja własnie zaczynam nauke w tej szkole, od tego roku .. Poszłam tam,... przyszła uczennica. moja prawda (1) sala informatyczna nie ma wystarczającego osprzetu w wielu salach sa dziury... uczennica