Podejscie wielu nauczycieli jest totalnie nie pedagogiczne! (1) Jestem byla uczennica tej szkoly. Uczylam sie tam przez 5 lat,gdyz chodzilam... Agata Szkoła jest poprostu najlepsza lecz ma jeden minus. (1) Witam jestem absolwentem całego zkpig7 , teraz wyrażę oponie o gimnazjum nr... Uczennica To było straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (4) Nauka w tej szkole jest mordęgą. Kadra wogle nie dobrana. Szkoła bardzo... Ja
Bardzo serdecznie polecam! (6) Wbrew innym opiniom, system 20-tkowy jest bardzo dobry - nie widać różnicy... Filip Absolwent- opinia. (2) Szkołę skończyłem w tym roku i naprawdę będę miał po niej miłe wspomnienia.... Karol takie tam (2) Szkoła jak szkola, chodzić się nie chce. ale trzeba nauczyciele są... ja Polecam wszystkim! (4) Poziom reprezentowany przez szkołę był od samego początku wysoki. Nauczyciele... Absolwentka DNO (2) Nie polecam tej szkoły. Nawet jak by mi dopłacali bym do niej nie wruciła.... Były uczeń Nie polecam ............................. (1) Nie polecam tej szkoły, ponieważ mimo że poziom jest dość wysoki z niektórych... absolvent Polecam każdemu kto chce się uczyć, a przy okazji rozwijać swoje pasje! (1) Szkołę ukończyłem rok temu. Chodziłem do klasy artystycznej. Oprócz... Maciej - absolwent Obiektywna opinia (1) Dokładnie wczoraj skończyłam tę szkołę i gdyby nie to, że zżyłam się z klasą... Lian Szkoła godna polecenia (1) Gimnazjum jest jak najbardziej godne polecenia. Szkoła otrzymuje wciąż nowe... Absolwent Szkoła , którą się dobrze wspomina (2) W tej szkole naucza ciebie, jak sie uczyć , zmotywują do pracy i będą... jot Nie polecam. (3) Większość dobrych opinii pochodzi od rocznika, który nie miał do czynienia z... GallAnonim nauczyciele tej szkoły (1) Uczę się w tej szkole już ostatni rok. Poziom nauczania nawet dobry.... halka xyz - opinia (1) Jestem absolwentem tej szkoły i chciałbym wyrazić prawdziwą opinię na jej... xyz Absolwentka - opinia (1) Najlepsze gimnazjum ! Przemiła kadra , indywidualne podejście do ucznia .... Absolwentka może być, ale trzeba się uczyć (1) W tym roku kończę naukę w tej szkole. Mimo tego, że w podstawówce miałam... 3klasistka Wesoło i fajnie :) (1) Na lekcjach jest zawsze śmiesznie, dzięki temu że trafiłem na naprawdę fajną... dPhoenixPL Gimnazjum nr 24 w Gdyni. Proszę o opinie! (3) Witam, Czy są jakieś nowsze informacje dotycząc tego gimnazjum? Chciałabym... Jolipi