Gim nr 3, chcecie wiedzieć jak to tam naprawdę jest? To przeczytajcie ten wątek. (8) Jak to w każdej szkole bywa są plusy i minusy: Plusy: - większość dobrze... uczennica 3 klasy sport i nauka idą w parze (2) szkoła pomimo, że ma profil sportowy nakłada duży nacisk na naukę przedmiotów... Magdalena Szymańska Zdecydowanie polecam !!! (2) Szkoła godna polecenia każdemu rodzicowi, który pragnie aby, jego pociecha... Rodzic
Dobrze że to przeszłość (2) Kilka miesięcy temu skończyłam tę szkołę i wreszcie odetchnęłam z ulgą.... Abc Super (4) Nauczyciele, którzy świetnie potrafią przygotować uczniów do konkursów i... Sevik Świetna szkoła (4) Wbrew opiniom niektórych szkoła jest naprawdę świetna. W tym roku podczas... xyz Jest fajnie (2) Już prawie wakacje i po roku oceniam, że szkoła jest fajna. Mi się podoba,... uczennica Polecam! (1) Jestem w drugiej klasie gimnazjum. Uważam, że szkoła na Emili Hoene jest... Kenna007 ZDECYDOWANIE NIE (1) Jedyne co jest dobre w tej szkole to budynek. Jest ladny a szkoła w miarę... Kostka To jest straaszne (1) Chodziłam do tej szkoły i uważam że poziom nauczania nie jest zbyt dobry i... Uczennica nie polecam (1) Witam!zdecydowanie nie polecam tego gimnazjum.Pani dyrektor wprowadza złą... Teresa Taka sobie (4) Bezpiecznie to tam nie jest kamery to atrapy nie raz ktoś dostał w czerep w... Absolwent Nie polecakm (1) Szkoła porażka moje dziecko chodził do tej szkoły Dziecko było nękane... Tata Absolwent umiarkowanie zadowolony z tej szkoły (1) Witam chodziłem do tej szkoły przez dwa lata bo zostałem przeniesiony z innej... absolwent Zlikiwidaować (1) Niestety szkoła nie spełnia wymagań. Bardzo niski poziom morale ciała... rodzic masakra (1) Nie polecam gimnazjum, słaby poziom nauczania, nauczyciele niezaangażowani i... były uczeń dzieje się coś niedobrego (2) Kiedyś szkoła słynęła z poziomu i przyjaznej atmosfery. Dziś zniechęca... Były zdecydowanie odradzam - najgorsza szkoła (5) nauczycielka od polskiego- taka szara myszka co stoi w kącie i nie potrafi... xyz ocena poziomu nauczania i samej szkoły (2) bardzo wysoko oceniam Gimnazjum nr 26 w każdym z kryteriów. My, rodzice, nie... Leszek Straszni nauczyciele (1) Nauczyciele są straszni, nie polecam. Zwlaszcza Pani od historii. Kiedy... PaniOdHisty