Absolwent -niezadowolony z tej szkoły (4) Witam chodziłem do tej szkoły dwa lata bo zostałem przeniesiony z innej... absolwent Zła to mało powiedziane.... (13) Szkoła jest tragiczna , wszystko jest zamiatane pod dywan ,pewnie nie jestem... Johanna Odradzam (2) Szkoła bardzo duża, dobrze wyposażona i z dość wysokim poziomem nauczania.... Uczennica
Tragedia (1) Uczęszczałem do tej szkoły od podstawówki bo miałem najbliżej. Mimo tego, ze... Absolwent Stanowczo odradzam. (1) W pierwszej kolejności chce się odnieść do 2 opinii niżej i powiedzieć że... wielce niezadowolony uczeń, fan Szkola okropna (2) Od września chodzę do innej szkoły i uważam ze to była jedna z lepszych... Była uczennica Bardzo dobra szkoła (1) Byłem w niej w zerówce. Potem do klas 1-6 przeszedlem do ZKPIG21 - Nie... Dawid klasa integracyjna w gimnazjum nr 3 (10) Witam Prosiłabym o opinie i sugestie rodziców którzy mają bądź mieli dzieci w... kobietazchelmu72 Nie idźcie do tej szkoły! (2) Ciasne korytarze, mało toalet, 1000 uczniów w malutkim budynku, 8 lekcji... anonymous Najgorsza szkoła w trójmieście jak i nie Pomorskim (1) Nauczyciele nie prowadzą lekcji, nie realizują programu nauczania zamiast... ktoś Opinia po 9 latach (1) Chodzę do tej szkoły od zerówki. Nie polecam. Nauczyciele okropni. Niby jakiś... 3klasistka Smierdzi (1) Witam, koncze w tym roku ta szkole. Nauczyciele dziela sie na zbyt... uczen klasy 3c Miejsce, gdzie spełniają się marzenia. (1) Najbardziej zaangażowani ludzie na świecie. Praktycznie u każdego nauczyciela... Zachwycona absolwentka Tam spełniają się marzenia (1) Jestem absolwentką tego gimnazjum i z ręką na sercu mogę powiedzieć że były... Artysta ok (1) nie jest zle, szkola jest bezpieczna a poziom nauczania przewaznie na dobrym... JW Polecam (1) Mimo czasami zbyt wielkich oczekiwań nauczycieli, jestem zadowolony z wyboru... . polecam klasy integracyjne (1) W SP nr 8 odradzano mi ten wybór, nie mniej wygrała bliskość do domu. Całe... mama ucznia Sport i nauka na równym poziomie (1) Dobra szkoła z bardzo dobrym zapleczem sportowym. Cenię w niej to, że sport... Krystyna polecam (1) bardzo przyjazna uczniom szkoła, gdzie sport i nauka są na wysokim poziomie i... rodzic Nie jest źle (2) Ogólnie jest naprawdę dobrze jednak niektórzy nauczyciele nie powinni mieć... Natalia