pani dyrektor zwariowała (3) tak jak w tytule dyrektorka zwalnia najlepszego nauczyciela w szkole mimo że... anonim katolik gdynia (4) Jestem w gimanazjum i szczerze mówiąc początkowo miałem pewne wątpliwości...... snufferkatol potrzeba zmiany w ZKPiG nr 24 (1) Witam Chciałabym podzielić się refleksjami nt. funkcjonowania szkoły. Jako... logos
Absolutnie odradzam. (3) Jeśli chodzi o poziom nauczania to jest nawet w porządku.. Mają bardzo mały... Absolwent Opinia o gimnazjum (2) Polecam bardzo serdecznie. Niedawno ukonczyłam tę szkolę i jestem bardzo... Absolwentka. WYBIERZ "TRÓJKĘ" (1) Szkoła bardzo fajna! Obecny remont troszkę przeszkadza, ale za to jak będzie... A. Gimnazja (1) Ludzie jak coś piszecie to konkretnie o której szkole. Powstają tu bzdury.... Karol Wieczorek Tragedia (4) To gimnazjum jest okropne. Nauczycieli którzy są mili jest ok 1/8, reszta... Karol szkoła która wymaga, ale też przygotowuje do najlepszych LO w trójmieście (1) Jestem absolwentem tej szkoły rocznik 2013. Wysoki poziom prowadzonych zajęć.... Michał Super (1) Cud nad Wisłą... Lubię chodzić do szkoły. Nauczyciele realizują materiał, są... Karol Moje piękne trzy lata w tej szkole! (1) Jestem w klasie maturalnej, patrząc z perspektywy, ta szkoła nauczyła mnie... Dominika z humanistycznej Nie polecam! (1) Nie polecam tej szkoły słabe przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego.... absolwent hmmmm (2) Szkoła nie wyróżnia się specjalnie poziomem nauczania, chociaż jak twierdzą... minimaxi Nie polecam nikomu (1) To nie jest dobra szkoła. Owszem, testy gimnazjalne wypadają świetnie,... absolwentka 7 Gimnazjum 27 w Gda (1) Wysoki poziom nauczania, jednakze przepisy sa durne pomijajac zakaz uzywania... ktos Jeśli chcesz zmarnować trzy lata nauki i wyjść z gimnazjum trzy razy głupszy niż wszedłeś, to serdecznie polecam gimnazjum nr 2! (1) Kiedy byłam w SP zorganizowano nam wycieczkę na dzień otwarty do tego właśnie... Papryczka chilli Odradzam! (1) Aktualnie sama chodzę do 27, jednak zdecydowanie odradzam pójścia do tego... anonim Bardzo dobre gimnazjum (1) stawia na uczniów zdolnych, którzy sa osiągnąć coś w życiu,. Co prawda trudno... Student Katolik - bieda i rozpacz (2) A więc tak. Katolik to wbrew pozorom nie do konca normalna szkoła, o czym... GrzecznyKatolik Więcej niż szkoła (1) Naprawdę dobra szkoła ze starającą się kadrą i chętnymi do współpracy... Agi