Dziwię się, (1) choć właściwie nie powinnam spodziewać się niczego innego po tej szkole.... rodzic Może być (1) Szczerze mówiąc to kończąc 6 klasę bałam się iść do trójki, bo słyszałam o... absolwentka Masakra (1) zero porządnej nauki rozmowy z uczniami wydzieranie się i bezproduktywne... user_138513220473
Mama ucznia (1) szkoła dramat nie polecam pedagog i przynajmniej wychowawczyni mojego dziecka... user_138513220473 Ludzie o czym Wy mówicie! (2) Trzy lata temu skończył mój syn Gimnazjum nie był "orłem" nie ma co ukrywać... Renata Polecam te szkołę od 10 lat (1) Anonimowo łatwo szkalować dobre imię wspaniałych nauczycieli. A krytyka i... Gośka superabsolwentka różne wspomnienia (1) Zajęcia po lekcjach są na wysokim poziomie i jest w czym wybierać. Jednak... ja Tragedia!!!!! (1) No co mozna powiedziec na temat tej szkoły ? Hmmm ? Nauczyciele bardzo dobrzy... Była uczennica Brud, syf, patologia brak warunków do nauczania (1) W szkole jest jeden wielki syf, wszędzie pełno kurzu, śmieci, nikt nie... Absolwentka Nie polecam nikomu !!!!! (1) Szkoła ogólnie fajna , nauczyciele są w porządku , są nieraz jakieś wyjatki... Były uczeń tej szkoły sekretariat w Gimnazjum nr 3 (1) a Ja bardzo serdecznie dziękuje Paniom z sekretariatu,bardzo kompetentne i... mama Patrycji Wszystko pod publiczkę (2) Poziom nauczania to jakaś porażka, nauczyciele albo wydzierają się całe... Uczennica może być. (2) Przez pierwszy czas nauki mi się podobało, później zaczęłam narzekać. Pod... tukma rodzic - opinia (5) Nauczyciele niezbyt przyjaźni zwłaszcza dla dzieci z dysgrafią i... rodzic W połowie jestem zadowolona (3) Lecz poziom nauczania matematyki mógł by być znacznie wyższy. W szkole... Ewa. Tak strasznie tęsknie! (3) To były najlepsze trzy lata jakie mogłam sobie wyobrazić!!! Szkoła bardzo... Monia (Miśka) P Gimnazjum nr 3 to jedno wielkie nieporozumienie! (2) Szanowni rodzice dzieci klas 6 szkół podstawowych, jeśli zależy Wam na dobrym... rodzic Fajnie było (1) Za tydzień nowa szkoła. szkoda, że nie mogę wrócić do osiemnastki. Pozdro dla... makakura Nice (2) Szkoła w miarę. Nie zwracają uwagi na gorszych i niegrzecznych uczniów i to... Uczeń Nie wiem skąd te cudne opinie (4) Szkoła co prawda z większości przedmiotów dobrze przygotowuje do testów,... anonim