Pfff... Przereklamowana ! I to ma być szkoła ?! (1) Szkoła PRZEREKLAMOWANA ! Wszyscy zachwalają jaka to ona cudowna... ;-; Jak... Koleżanka To co piszą tu niektórzy to zdecydowana przesada! (1) Właśnie zaczynam ostatni rok nauki w tej szkole i jestem z niej całkiem... Uczennica klasy hiszpańskiej Zwyczajna szkoła (1) Szkoła przeciętna, wysoki poziom nauczania z niewielu przedmiotów (w moim... Ja
Prawdziwa opinia (1) Nie polecam gimnazjum poziom nauczania niżej średni Uzasadnienie: Na plus... Absolwent g27 Miło, że niby dobrze to nie polecam (6) Mówią, że dobra szkoła. Mówią. Jeżeli szukasz szkoły dzięki której będziesz... uczeń To jest szkoła dla Was! (2) Na początku bałem się trochę, że progi Jedynki są dla mnie zbyt wysokie,... Patryk UNIKAJCIE TEJ SZKOŁY JAK OGNIA !!! (6) OPINIE PONIŻEJ PISZA CHYBA ZNAJOMI PANI DYREKTOR. DZISIAJ DYREKTORKA TEJ... ZBULWERSOWANY RODZIC To jest jakiś żart (3) Gdyby skupiali się na rzeczywistym dbaniu o rozwój uczniów, to bym nie miała... Zemsta Ludu Szkoła (1) Fakt, faktem, że w szkole jest rygor pod względem wyglądu zewnętrznego.... fhdfgf Szkoła jak każda inna (1) W każdej szkole są lepsi i gorsi (a raczej bardziej lub mniej kompetentni)... Absolwentka po prostu nie (1) Szkoła " jedzie" na opinii sprzed kilku lat. Na początku było fajnie.... absolwentka 2015 Średnio (1) Średnio, niektórzy nauczyciele nie potrafią dobrze przekazać swojej wiedzy,... ... Nie składać papierów (1) Dostać się do jedynki nie jest tak łatwo. Wręcz przeciwnie. Jest wiele... filipsko23 Nie polecam szkoły. (2) W szkole jest wysoki poziom nauczania, to fakt, ale niestety panuje duża... Anonim Klasa Matematyczna (2) Jestem tegorocznym absolwentem tej szkoły i ogólnie jestem zadowolony. Tak... Bartek Mont Po co... (3) Po co wogóle opisywać, jest to jedna z najlepszych szkół w Trójmieście, w... Kasztan - MKW Gdybym miała drugi raz wybierać gimnazjum, wybrałabym to! (1) Z czystym sumieniem mogę wystawić gim 29 pozytywną opinię. Po trzech latach... ... Szkoła z licznymi wadami i kilkoma zaletami (1) W tym roku ukończyłam gimnazjum nr 26 z wyróżnieniem. O szkole można... Absolwent Bardzo polecam szkołę (1) Mój syn chodzi do szkoły TE Vizja na Morenie, jestem pozytywnie zaskoczona... Anix Wspaniala szkola (1) Moja corka uczeszcza do tej szkoly i jest nia zauroczona.Ja jako rodzic... Nesca