Świetna (2) Jestem już NIESTETY absolwentką. Muszę przyznać, że szkoła jest świetna.... Absolwentka Czy opłaca się pójść do tej szkoły? (1) Chodzę do klasy 6 i poważnie zastanawiam się nad pójściem do tego gimnazjum.... szóstoklasistka Bez szans (1) Mam na imie pawel janczyk a ta szkola jest glupia GLUPIASZKOLA
Gimnazjum nr 18 - polecam klasy z programem rozszerzonym (1) Moja córka uczęszczała do gimnazjum - klasa z programem rozszerzonym. W... Alicja Pomocy!!! (2) Szukam gimnazjum i jestem w kropce. Zależy mi przede wszystkim na dobrym... Ana Najlepsza Gimba Ever! (1) Jestem w trakcie uczenia i no uczyćsię trzeba ale nauczyciele spoko wuef... Anonim Michał - opinia (1) Jutro klasy szóste piszą egzamin - gimnazjum trzyma kciuki. Michał Dzicz (2) Jeśli chcę określić Gimnazjum nr 7 w Gdańsku jednym słowem to jest to: dzicz.... PaniOdBiologiiNaZawszeWNaszychSe Polecam (1) Poziom nauczania na dużym poziomie.Grono Pedagogiczne jest bardzo otwarte dla... mama ucznia Gimnazjum nr 11 w Gdyni (1) Chciałabym zabrać głos w sprawie informacji wypisywanych na temat... Marianna Wieczór naukowy (1) DYREKCJA I GRONO PEDAGOGICZNE GIMNAZJUM nr 20 im. Hanzy W GDAŃSKU S E R D E... Gimnazjum 20 polecam (4) Witam mój syn własnie kończy edukację w klasie z wykładowym językiem... mariola Absolwentka - opinia (1) Akademię Tenisową (gimnazjum i liceum) ukończyłam w 2005 roku. Szkołę... Absolwentka Bardzo dobra szkoła godna polecenia (1) Szkoła o wysokim poziomie nauczania, bezpieczna. Kto chce się uczyć ma... Rodzic uczennicy ale wy gadacie... (2) Chodzę do tej szkoły, już miesiąc i uważam, że jest super. Może to mało, ale... uczennica ;) Zdecydowanie polecam (1) Jest to moja kolejna szkoła tego typu i właśnie tu odnalazłam to czego nie... annwa Slabsi uczniowie hm...nikt na nich uwagi nie zwraca (8) Syn (I gim) nie jest orlem w nauce. Nie jest tez ani lobuzem , ani... gimSceptyk Super Szkola (1) Ja bylam jestem i zawsze bede zachwycona ta szkola !! Zaczelam do niej... Aleksandra S. Bardzo dobra szkoła (3) Poziom nauczania jest wysoka, mnóstwo różnych projektów dla ambitnych i... Asia Smutna prawda (4) Składając papiery do tej szkoły liczyłem na wysoki poziom nauczania. Nie... Adam