polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Szkoła godna zainteresowania z niezłym wyposażeniem. Odnowione sale lekcyjne,... rodzic Szkoła-zalezy dla kogo (3) Poszedłem do niej , ponieważ zabrakło mi z 3 p. do znacznie lepszego... Uczeń Co sądzicie? (3) Niedługo wybieram się do gimnazjum. Mam na oku jedynkę, ale nie wiem do końca... TenKtóryChceIscDoJedynki
gość - opinia (1) Nie polecam szkoły aczkolwiek szkoła ma wysoki poziom, dobre nauczanie ale... gość rodzic (1) Nie posłał bym do tej szkoły żadnego kolejnego dziecka. Nauczyciele może i... ojciec Po latach (1) Po ostatniej wspomnieniowej wigilii jeszcze bardziej utwierdziłam się w... MK GIMNAZJALISTKA (4) Więc ta, 1 to bardzo dobra szkoła.. Poziom MEGA wysoki i nauczyciele... sda Gimnazjum 27 (1) Jeśli chodzi o system nauczania jest bardzo w porządku. W tej szkole nauczą... Krzysztof S zdecydowanie za (1) Szkoła bardzo w porządku. Teraz jestem absolwentem, a za czasów gimnazjum... Ahmed Bardzo fajnie (1) Szkoła jest bardzo fajna. Teraz jestem w klasie 1 . Nauczyciele są bardzo... rhynia Absolwent - opinia (1) Wybralem ta szkole poniewaz kierowalem sie opinia. Byla ona bardzo dobra,... Absolwent KL - opinia (1) Chodzę tu pół roku. Oby tak dalej. Może i to dziwne, ale ja lubię chodzić do... KL 3 razy tak (2) Największą zaletą szkoły jest niepowtarzalna atmosfera, którą tworzą... jk Nie polecam (1) Jeżeli zastanawiają się Państwo nad posłaniem dziecka do gimnazjum nr 18 w... Ola Basik gimnazjum 28 gdańsk (5) Właściwie nie wiadomo od czego zacząć, ponieważ ta szkoła to totalna... XXX Bezpieczne i przyjazne miejsce dla uczniów sprzyjające rozwojowi (1) Szkoła do której rodzic ze spokojem może posłać swoje dziecko. Dyrekcja i... Lilien Polecam (2) Jako była uczennica tej szkoły, mogę powiedzieć że jest ona wspaniała!... Julia Nie polecam. (4) Chodzę do tej szkoły, ponieważ tam mam bardzo blisko i moja siostra także tam... Magda Nasza Kochana Dyrektorka (2) Dyrektorka Kowalińska przekracza swoje kompetencje. Nie panuje nad swoim... Lucysław poziom (1) Co tu dużo mówić,jaka kadra, taki poziom nauczania! Odradzam!! anka gd