jest fajnie :) (2) Szkoła, jak to szkoła, przecież trzeba się uczyć, żeby coś osiągnąć. W klasa... uczennica Bardzo mnie rozczarowała !!! (4) Polityka szkoły skierowana na finanse i kreowanie pozytywnej opinii by piąć... mama dobra atmosfera (1) Gimnazjum numer 33 jest najlepszym gimnazjum pod względem towarzystwa,... Aleksandra
To co tam piszą to nie prawda (5) W tym gimnazjum piją, palą i nie powiem co jeszcze . !! ;/ jaaa Gimnazjum nr 28 ZKPIG Nr 21 (3) Brak mi słów... Niedawno skończyłam tę szkołę i wierzcie mi, że odliczałam... były uczeń Szkoła jak szkoła (1) lepsze lata tej szkoły juz dawno minęły. Nauczyciele jak wszędzie, poziom... Daria W żadnym wypadku, nie polecam (1) Szkoła naprawdę wygląda dobrze TYLKO zewnątrz. Moje dziecko chodzi do tej... Magdalena Wyjątkowo nieudana szkoła (2) Nie będę dziś opisywać konkretnych zdarzeń ale gdy córka już opuści mury tej... Rodzic Polecam te szkołę każdemu kto chce się dostać do liceum, a potem na studia :) (1) Bardzo podoba mi się to jak podzielone są klasy - można dzięki temu... Bogna opinia (2) Gimnazjum oceniam na celujący. W okresie mojej nauki w tej szkole... Kułak#8 POLECAM (1) Bardzo fajna szkoła Ania NIE (1) Nie mogę zaprzeczyć, że szkoła rzeczywiście jest bezpieczna, zero bójek itp.... Mirra Bardzo dobra szkoła (1) Szkoła o wysokim poziomie nauczania. Bardzo dobrzy nauczyciele (pomijając... A ludzie przesadzają (1) przede mną 3 klasa w tym gimnazjum, jestem juz w tej szkole 2 lata i moge sie... gimnazjalistka Dobrze wspominam (2) Skończyłem to gimnazjum w tym roku i naprawdę miło je wspominam. Dałbym wiele... absolwent Opinia (2) Gimnazjum wspominam bardzo miło i serdecznie. Wspaniałe grono pedagogiczne,... Weronika 94:) Jestem świeżo upieczoną absolwentką (1) Poziom nauczania bardzo wysoki, w podstawówce byłam uczennicą piątkową, a... Katniss Szkoła jak szkoła. (1) Można polecić osobom nastawionym na matematykę, fizykę, polski, historię, wos... /ney/ Świetna szkołą (1) Niedawno skończyłem tę szołę i jestem bardzo zadowolony. Poza nielicznymi... absolwent nie polecam (1) Na stronie szkoły napisane jest, że to szkoła sukcesu, że panuje rodzinna... Matka