Odradzam. (1) Nauczyciele byli okropni. Najgorsze była pani od geografii i wuefu. Ciągłe... anonimowy Trzy lata minęły (2) To były trzy dobre lata. Dziękuję za wszystko. a. tochyba pisali nauczyciele (2) szkoła ma problemy z narkotykami, dyrekcja nazwała to incydentami, ale prawde... matka
Nie polecam. (2) Zdecydowanie nie polecam tej szkoły. Nauczyciele są straszni, bardzo... Anonim Polecam! (3) Skończyłam to gimnazjum rok temu i mam wspaniałe wspomnienia. Tak jak każda... Uczennica Będę tęskinić (1) Już wiem, że będę tęsknić. Za klasą, za nauczycielami też. Bywało różnie jak... kaj zadowolona (1) Wszystko jak najbardziej w porządku - wymagający ale sympatyczni nauczyciele,... uczennica seks i narkotyki (2) seks i narkotyki to cos normalnego w tej szkole kamila skończyłam tą szkołę w 2003 r. (2) Prawie wszyscy nauczyciele przychodzili na lekcje z wielką łaską, nie... ja POLECAM MAŁĄ DWÓJKĘ (1) Szkoła super, nauczyciele rewelacja, moje dziecko jest w drugiej klasie mam... mama party_beast - opinia (2) Dobra szkoła, fajni ludzie, nauczycieli nie ma takich, którzy uprzykrzają... party_beast Myląca opinia szkoły. (1) Chodzę do 1 klasy Gimnazjum Nr.33 w Gdańsku Osowej... Po wyjściu ze szkoły... Uczeń126p Nie polecam (2) Po 2 latach z tej szkoły pamiętam tylko jeden wielki bałagan, nikt nic nie... Pola Nie polecam. (1) Moje dziecko chodzi do tej szkoły. Nauczyciele to żart. Pani od chemii mówi... Rodzic super szkoła (1) szkoła jest świetna . jestem teraz w 1 klasie i bałam się iść do gimnazjum,... aaggaacciiaa Polecam :) (2) Jestem bardzo zadowolona, że chodziłam do tego gimnazjum! Nauczyciele dużo... Absolwentka Najgorsz szkoła jaką znam!!! (5) Witam tak beznadziejnej szkoły jak ta nie znam wo gule co piszą o sobie to... Rodzic niedoszłego ucznia Szczerze polecam! (2) Poziom nauczania jest bardzo dobry. Szkoła oferuje liczne zajęcia dodatkowe:... Karolina tak! (1) jestem zadowolona z wyboru gimnazjum nr 15. nauczyciele nie katują do nauki,... achrin Polecam (1) W tym roku koncze dwojke i moge powiedziec, ze jezyk angielski, matematyka,... Uczen