Opinia (1) W tym roku kończę gimnazjum i nie zamieniłabym go na żadne inne. Do ZKPIG 13... Anonimek888 Nie polecam nikomu (1) Kończę właśnie gimnazjum numer 5. Jestem szczerze oburzona tym, co dzieje się... A. Szkoła marzeń (1) Podczas wyboru gimnazjum miałam obiekcje. Widziałam wiele złych opinii, ktore... XYZ
Kończę gimnazjum i zostaję w liceum (2) Katolik (a potocznie Katol) to szkoła z naprawdę wysokim poziomem nauczania.... Uczennica Odradzam (2) Brak mi słów... Niedawno skończyłam tę szkołę i wierzcie mi, że odliczałam... były uczeń mała dwójka (1) tylko mała dwójka moje dzieci kończyły a jedno teraz kończy mała dwójkę... Renata Mistrzostwa w tańcu (1) Witam Bardzo podobały mi się Mistrzostwa w tańcu zorganizowane w szkole... mama Tragedia (2) Uczęszczalem do szkoły jakiś czas (po czym z niej odszedłem) i szczerze... xyz jest ok (1) +dobry dojazd + życzliwi nauczyciele + fajna atmsofera + czysto - mała sala... gość gim26 idealne dla ludzi kreatywnych (1) Niesamowici nauczyciele i szkolna atmosfera. Szkoła otwarta na sugestie... Wagant Fajna przyjazna szkoła (1) Gimnazjum w którym zostałem zauważony doceniony i nikt mnie nie krytykuje.... uczeń Zawiodłam się (1) Zawiodłam się na tym gimnazjum. Najgorsze są tu 2 rzeczy, system oceniania i... XYZ DNO!!! (1) Szkoła ma w miarę wysoki poziom nauczania, jednakże do myślenia daje grono... Oskar Nie polecam (1) O poziomie nauczanie w tej szkole nie można powiedzieć nic złego jest on... ANIA świetna szkoła! (1) Będąc w gimnazjum, nie doceniałam 26, ale teraz, gdy jestem w liceum, bardzo... ja Anonim - opinia (1) Przyszli uczniowie! Nie liczcie w tej szkole na współpracę! Szkoła jest... Anonim najlepsza szkoła pod słońcem!!!! (1) Jestem na pierwszym roku nauczania w tej szkole. Uczęszczam do klasy... uczennica 😉 Nigdy więcej (1) Jestem absolwentem Ósemki. Ta "szkoła" jedzie po swojej opinii jak żadna... SJ Powołanie dyrektora zkpig nr 30 (1) Pomimo niewygrania konkursu, negatywnej i druzgocącej opinii rady... obserwator Nie polecam! (1) Najgorsze 3 lata mojego życia.Bezpieczenie chyba w tej szkole nie może czuć... xyz