Bardzo dobra szkoła - wysoki poziom i miła atmosfera (1) Mój syn uczęszcza do tej szkoły i co najważniejsze on i my jesteśmy... mama NIE POLECAM NIKOMU!!!!!!!!!!!!!!! (2) Moja córka uczęszcza do klasy 1 , jest zawiedziona. Jej wychowawczyni myśli... Anonim Chodzę tam i jestem bardzo zadowolona (1) Bardzo dobrze wyposażona szkoła, miła atmosfera. Wenia
Bardzo dobra szkoła polecam w imieniu córki gimnazjalistki (1) Poza poziomem nauczania szkoła wychowuje i kreuje przyjazną atmosferę, w... Mama Polecam szkołe, warta wyboru ale bezpieczeństwo słabe (1) Jestem absolwentem tej szkoły, moge powiedzieć że szkoła przygotowała mnie... Adam wysoki poziom (1) Szkoła wymagająca, niestety trzeba się uczyć - bywa jednak często fajnie i... zaneta Nie podobali mi się ludzie (8) Powiem tak: gimnazjum skończyłam dawno temu, bo jestem z rocznika 1988, ale... Absolwentka dobra szkoła (1) jest dobrze, Nauczyciele ludzcy i zaangażowani, dobra atmosfera i można się... qara dobra szkoła (1) Mój syn chodzi do I klasy gimnazjum nr 27. Jest bardzo zadowolony. Cała... alaza Przestańcie narzekać (1) Jako obecny uczeń tej placówki uważam, że mogę się wypowiedzieć na jej temat.... Rocznik2016 Polecam! (1) Jestem rodzicem uczennicy i jestem bardzo zadowolona! Ta szkoła wspiera... Lena Opinia absolwentki (1) Polecam. Chodziłam całe trzy lata, podobało mi się w tej szkole. Angielski... FioletoweDrzewko Gimnazjum nr 11 (1) Jestem byłą uczennicą tej szkoły. Poszłam tam z wielkiej łaski, po tym jak... absolw Szkoła świetna, kameralna... polecam (1) Polecam tą szkołę jest kameralna, nauczyciele dbają o uczniów i ich... Natka nie polecam (1) Bardzo nie polecam tej szkoły.Poziom nauczania może nie jest najniższy,lecz... uczeń Nie jest żle (1) Do jedynki chodzę 5 miesięcy. Na początku byłam przerażona (że nie dam sobie... Uczennicaklasy1 Gimnazjum 14 w Gdyni (5) Moja córka chodzi do 1 klasy gimnazjum w tej szkole.Jestem przerażona tym co... Zosia To nie szkoła to kołchoz (5) Jestem uczennicą tej szkoły, żałuję że do niej poszłam mówiono mi że tak... ktos Nie polecam nikomu (1) Nie wiem skąd ta dobra opinia???? Mój syn chodzi do klasy 1 i miał w ciągu 4... Anies Nie rozumiem negatywnych opinii (2) Nie rozumiem całej tej fali hejtu na tę szkołę - wiadomo, nauczyciele zawsze... Abs