12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy

Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

byliśmy ostatnio!!nie zawiedlismy się zwłaszcza tancerzami gdyż sami też tańczymy!! treść czytelna,ubawiliśmy się po pachy! miło,ze w Polsce dzieją sie takie dobre rzeczy oby tak dalej!! POLECAMY

kiepskie

bardzo fajnie tanczyli i spiewali ale poza tym nic ciekawego, zero tresci, bardzo krotki wystep, 60 zl to stanowczo za drogo na taką imprezę ! nie polecam

.....................

Spektakl z*******y:D Tylko rozzłościł mnie jeden komentarz do tego spektaklu kawałek treści jego to "A pomysł z poduszkami był super!!Cała sala się bawiła". Tylko, że to nie był pomysł 12ławek tylko na początku był to pomysł do spektaklu jednej z grup teatru Junior do zupełnie innego spekatklu (kto się nie boi). No wiec ktoś musiał zajrzeć do naszego scenariusza i tera niby, ze to był ich pomysł. My sie jeszcze na nich odegramy!!

:)

genialne!!! zajefajne:D

12 ławek jest zaczepiste wogóle zaje - fajne jak to zobaczyłam mogłabym to oglądać całymi dniami JEST SUPER !!!!!!!!!!

Kumple :*

taak 12 ławek - to jest to.....wspaniale mieszkać w mieście gdzie słwani są twoi kumple :)

dla mnie genialne

świetny szoł

Pomysł pojechania do Gdynii na ten spektakl zrodził mi się już w pażdzierniku, chciałam zabrac młodszego brata, bo go bardziej kręcą te klimaty. W końcu się zdecydowalismy i byliśmy pod niezłym wrażeniem. Swietny szoł --ciekawy sposób na pokazanie podstawowych wartosci w życiu. SZacunek dla tancerzy--też bym chciała tak tańczyc ,po prostu czasami zapierało dech w piersiach. Super sprawa , polecam wszystkim w każdym wieku.

Sponsor

Byłem na tym z*******ym spektaklu dopiero nie dawno, jak bym mógł to jeździłbym tam co tydzień.

Po prostu super!

Tak ,bylam 2 razy na tym spektaklu , pierwszy raz siedzialam w tylnim rzedzie ,a wczoraj w drugim;D ,bylo super. Wedlug mnie warto wydac te przeszlo 30 zlotych na to ;D

ROOFI:)

spektakl rewelka a ROOFI....warto było pojechać..co za koleś no no ,czemu w stg takich nie ma??!! buźka dla Rafałka:*:* :* :*

jak zawsze BOSKO!!!

Serdecznie zachęcam publikę w każdym wieku....Zajcef jesteś ładniutki....wszyscy panowie sa tam fajni!!!!

Warto siedziec w pierwszym rzedzie ;)
Respekt dla wszystkich wystepujacych.

zaczapiste

och boshe.....po prostu genialne!!!
Lepper i poduchy latajace po calej sali, jak malo kto nawiazal swietny kontakt z publicznoscia!!
Nie wspomne o perfekcyjnie opanowanej sztuce tanca:)
poszlabym jeszcze kilka razy!!
a czego bym nie dala zeby z nimi zatanczyc!!
poprostu bomba!!!!!!
Mmmm....a ci faceci jakie maja fajne brzuszki:p hehe:D
przez chwile mialam nadzieje,ze moze spodnie zdejma.no ale coz:p
przeciez nie mozna miec wszystkiego:D
Pozdrawiam was wszystkich, oczywiscie dziewzyny tez:]
Bylo siuperowo:D

Gwo

Szkoda ze ja nie bylam na tym przedstawieniu bo mieszkam w Grajewie:( Jestem dumna ze Niecik Roofi i Blacha sie wybili z takiej malej miejscowosci jakie jest nasze ukochane miasto:) Zycze im duzo sukcesow:D Dziewczyny jezeli chcecie zobaczyc ich jeszcze raz ale w innym spektaklu to wchodzie na www.fairplaycrew.com.To jest stronka chlopakow.Poznalam ich bo sama tancze break dance i mialam z nimi treningi:)to sa naprawde zabawni kolesie:D Pozdrawiam chlopczykow

Buja, buja (;

Szczerze mówiąc nie słucham takiej muzy, ale w czasie spektaklu byłam w niebo wziętaa (;. " "Bregdens" - taniec na głowie jakby ktoś nie wiedział " -Lepper rządzi. A pomysł poduszkami jak widać wypalił - cała sala sie bawiła ;D.

Pozdrawiam! (;

Bomba !!!!!

Na serio spektakl byl najlepszy na jakim bylam ! Choreografia itp ... wszystko boskie :) Sama bym wlozyla takie ciuchy jakie oni mieli :)

UWAGA!TO KOBIET ROZEBRANYCH PLAGA!

ejjjjjjjjjjjjj,no toc grube było!!!!!!!!!!!Bylam az 2 razy w ubieglym roku jakos 18 marca i teraz 31 marca 2006,polecam,rewelka!A jakie ciacho na scenie... roofi :) Pozdrowienia dla Mariki,masz zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajebisty głos! "I say ladieeeeeesss..." " pussycat all from PoLska..." -akcent,mmm... w ogóle bomba!!!:)))))) Pozdro dla II LO w starogardzie gdańskim!

z*******e

To jest z*******e facet mi "spiewal" do ucha a później tańczyłam z tą dziewczyną co śpiewa "jamajki dziś tu jest ambasada..."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wypas na maxa!!

Spektakl rewelka,choreografia ,muzyka,tancerze,klimat poprostu brak mi słów.byłam na tym wczoraj i mimo tego że musiałam jechac ponad 1.5godz.to moge jechać jeszcze raz i jeszcze.Impreza na najwyższym poziomie,słyszałam wcześniej że to jest świetne ale nie spodziewałam sie że aż tak!!Polecam wszystkim.Do nas niestety tancerze nie wyszli pogadać..szkoda bo też chetnie pogadałabym z Roofim i Sneakiem :DSzacuneczek dla wystepujących naprawde dobra robota!wiecej takich spektakli,warto wydac na to kaske nawet te 4dyszki..:** dla chłopaków

Inne tematy z forum

Wyzwolenie (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wyzwolenie . WYZWOLENIE na otwarcie Dużej Sceny i nowego sezonu! W...

Wiedźmin (45 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wiedźmin . Wiedźmin na podstawie prozy Andrzeja Sapkowskiego Spektakl...

Punkt zero (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Punkt zero . PUNKT ZERO na Scenie Malarnia W Teatrze Wybrzeże trwają...