12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy

Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja osobiście miałam okazję zobaczyć ten spektakl.Jest świetny.Polecam wszystkim którzy jego nie widzieli, aby jednak go zobaczyli.

Pan Jan Pierzak na koniec 2005/TV2

..ciagle Pan Jan Pietrzak , pelen swiezosci i zaangazowania
w swojej tworczosci.To bardzo budujace, ze po wielu latach na scenie "NIE UWIADL" Pan jako artysta.A ten glos-mocny i niezalezny.
Nie nudzi Pan .Ja nie przepadam za kabaretrm ale w Panu
czuje prawde przekazu i charakter, nie mozna Pana pominac.
I dobrze, Tak powinno byc.
Pozdrowienia od calej mojej rodziny.

Moja opinia

Jadąc na spektakl "12 Ławek" nie oczekiwałam, że będzie mi się on podobał, zwłaszcza że hip-hop nie jest moim ulubionym rodzajem muzyki. Okazał się jednak wspaniałym widowiskiem, pokazał najlepszą stronę hip-hopu. Najbardziej mi się podobał ze strony choreograficznej, taniec break-danc na najwyższym poziomie (i co się dziwić, to są zawodowcy). Chętnie poszłabym jeszcze raz na podobny spektakl!

polecam każdemu!!!

nie błam entuzjastycznie nastawiona do tego dpertaklu, gdyz nie jestem fanka hip hopu. Ale juz od pierwszych mitut wcgałam sie coraz bardziej naprawde porywa poprostu cała sala szaleje...!!!! fantastyczne było to że aktorzy po spektaklu poprostu wyszli do publiczności i rozmawieli z nią.. polecam naprade super zabawa

Lil'Iss

megaśne 12 lawek:)

ide jeszcze raz
bosscy tancerze :D

12 ławek jest naprawde z*******e!!! gorąco polecam!!!

Super!!

Było poprostu zajefajnie!!!!!! Normalnie wszystkim polecam. Dosłownie nie wiadomo gdzie patrzeć tyle się na scenie dzieje. Straaaasznie mi sie podobało!!!! Nie żałujcie kasy bo naprawde warto pojechać!!

Niccki:]

byłam na tym właśnie wczoraj i było boskie!!!! Warto na to iść:))))))

12 ŁAWEK

Poprostu z*******y spektakl byłem po raz pierwszy na takim czymś i nie żałuje tego diznania. Nagłośnienie poprostu bomba, choreografie też wyśmienita, nie wiem jak to opisać. Niech żałują ci, którzy żałowali 51 zł i nie zobaczyli tego. laski byłuy super a marika de diablobyła po prostu boska. Popieram żeby jechać i obejrzeć ten spektakl. Naprawde warto. Pozdro dla wszystkich. ELO ZIOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

supcio!!!!!

Własnie wrociłam tego boskiego wystepu.to bylo to na co moglabym jezdzic milion razy fajna muza klimaty i wogole bardzo zaskoczyli mnie luddki na scenie. wyrabiali niesamowite rzecz!!!! Nie wiedzialm gdzie mam sie patrzec!!!!! bardzo gorąco polecam.... Bylo SUPER!!!!!

;D

Ogólnie występ był świetny, szczególnie zaskakujacy wystepn nr raz, jestem bardzo zadowolona

wiecej

To jest to.... siedze w hh od 8 roku zycia-(jeszcze kiedy liroy wrzucal klipy na sitkówke ) , a w sumie mam 16 lat . Tancze 4 i to co zobaczylem na spektaklu jest zajiebiscie z*******e:D:D:D Oby tak dalej , wkońcu młodzi muszą sie czym zając, a nie tylko siedzienie na (12) ławkach:P

na rany boskie

ten brzydki zachwyt wkażdej opini powtarzający się niemal w każdym zdaniu-;z*******Y- jest poprostu okropny.Przecierz można zachwyt swój zastąpić pięknym słowem radzę droga młodzież.

HeeeM

Hej 19nastka...chyba coś Ci się pochrzaniło!!Ja mam 22 lata..w hh płyne od lat 10...znam się na brzmieniach i na tym co robię i to wcale nie oznacza,że jestem jakąś gówniarką..a nawet gdybym była to co to ma do rzeczy..widzę,że nie tolerujesz młodszych widzów.
12ławek to mistrzowska opcja...dla ludzi którzy wiedzą na co idą a Ci którzy trafiają na taki spektakl z ciekawości..powinni skupić swą uwagę na muzykę,ruch,bit,słowa...a najbardziej to wyczuć to co chce Nam przekazać ekipa z desek teatru.

suuuuuuuuuuuuuuperrrrrrrrrrrr

12 ławek to jets to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Island_kiSS

Bylam taM :d byLo pieKnie... wyBieram sie poraz 2 tym razem z klasa ;] a jakei dupppki tam tancza :] jezu zabijalbym za jeden taki szczegolny tylek :] pozdor dla tego pana :** :) ale golnie bylo sueopr nie da sie opisac :))) 2 raz ajde by sie pooLokac ;]

czysta rewelacja

GORĄCO POLECAM :) Mam lat 24 i jestem super zadowolona z uczestnictwa w tym niezwykłym wydarzeniu, jakim jest 12 ławek w teatrze. Wiek nie ma nic do rzeczy, jeśli czujesz ten klimat. Warto to poczuć :)

EKhm beznadzieja..

A mi sie to w ogole nie podobalo. Widzialam w calosci. Nie jestem zgorzkniałą starą babą i mi sie nie podobało. Oczyiwście wielkie poszanowanie dla tych młodych ludzi, przecież musieli włożyć masę pracy żeby zrobić to co zrobili i za to podziwiam i szanuję ale nie podobało mi się i nie polecam tego nikomu, no chyba że jakimś 13latkom które mają fioła na punkcie hh.

A tak apropo' to mam wrażenie że te wszytskie kometarze piszą ludzie w wieku 13-17 lat bo nikt nie zna słow innych niż z*******, cool, bomba, super itp.

NIE POLECAM!

- Nasi przodkowie urodzili się w Afryce, my przyszliśmy na świat na Jamajce. Codziennie słyszę jednak ludzi, którzy mówią tak, jakby urodzili się w Afryce. Bowiem tak naprawdę wszyscy jesteśmy Afrykanami — my, urodzeni na Jamajce, w Ameryce, w Kanadzie i w Anglii. A Papę Seye tak pisał mi w liście: Afryka miała wielką kulturę i cywilizację na długo przed cywilizację Białych. W Afryce mamy filozofię i specjalistów w każdej dziedzinie życia i nauki. Nasza wolność polega na kolektywnym, a nie na indywidualnym życiu, więc i społeczeństwo nasze zbudowane było na fundamencie współpracy, a nie na chęci zysku. Społeczeństwo nasze było humanitarne. Ale kolonializm zniszczył to wszystko, i nam system kapitalistyczny, który jest nam obcy. To zaszkodziło Afryce.
Chcemy, żeby Zachód wiedział, im przebaczyliśmy, ale chcemy też, aby wiedział, oto nastał czas pracy dla ludzkości, a nie dla interesów narodowych, które budują bariery i uniemożliwiają porozumienie i współpracę między ludźmi, i które hamują rozwój świata dla przyszłych pokoleń.

Wywalone

To było wywalone polecam trzeba na to pójść matko boska dla tych ludzi chyba nie mażeczy nie możliwych

Inne tematy z forum

Cudowna terapia (10 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Cudowna terapia . Cudowna terapia "Komedia małżeńska, którą powinni...

Awantura w Chioggi (16 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Awantura w Chioggi . "AWANTURA W CHIOGGI" Carlo Goldoniego w reżyserii...

Psi Patrol Live "Wielka piracka przygoda" (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Psi Patrol Live "Wielka piracka przygoda" . DRUŻYNA POWRACA! Psi Patrol...