12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy

Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

rewelka!!a roofi...:)

spektakl poprostu świetny!!stanowczo za krótki a to jedyny minus.przez czały czas trwania nie mogłam oderwać oczu ani przez moment sie nie nudziłam.przy okazji znalazłam swój ideał meżczyzny hehe buźka dla Roofiego..od niego szczególnie nie mogłam oderwac wzroku,szkoda że siedziałam na balkoniku(ale w pierwszym rzedzie:P)Polecam wszystkim,mam nadzieje że sie jeszcze tam wybiore bo naprawde warto!!

cool !!!!!!!!!!! :D

taki projekt jak 12 ławek jest bez beki z*******Y!! cała atmosfera nie jest jak najakimś sztywnym przedstawieniu teatralnym,tylko ludzie z desek,czyli ZIOMY które występowały porywaja ludzi z widowni nie do ciepłego siedzenia w fotelu !! :] tylko do tańca :] jest cool...na tym spektaklu na którym by lam czyli 30.marca 2006 roku w czwartek był NUMER RAZ,ANALOGIA I OWAL ---było super.

oplaca sie za ten hajc!! ja bym poszla nawet jakby stalo jeszcze grubiej :/ ale serio POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEST COOL :]

niepożałujecie x]

z****ioza :D

byłam tam wczoraj z wycieczką z naszej szkoły. Na początku myślałam że bedą nudy jak jakiś chłopak zaczął grać na pianinie czy tam na czymś. A potem to oczu nie mogłam oderwać od tego tańca. Normalnie było z****iście ja bym mogła na nich patrzeć i patrzeć poprostu cool :D:D gratulacje tym którzy tam występowali :*:*

PETARDA

Brak słow by to opisac!!Mja talent,mieli z*******y pomysł...Tylko gratulowac!!!Było PRZEGRUBO:*

To było zajebiste

Byłam z klasą i to było na serio cool. Sama jestem tancerką więc tym bardize byłam pod wrażeniem. Zdecydowanie polecam wszystkim. Nieważne czy nastolatkom czy dorosłym, bo to spodoba się wszystkim. No może niemowlaki i bachorki się ie liczą.... ;)

naprawde warto

byłam widziałam i jestem porostu w szoku :) było naprawde fajnie cały klimat przectawienia jet niesamowity ludzie ktorzy to robia sa naprawde świetni!! (przystojni kolesie :) )! po przectawieniu ludzie bili brawo i nie mogli przestac takie to wywarło wrazenie:)

:*

Spektakl był z*******y byłam 2 razy, mam płyte z muzyką i mogłabym jeździc codziennie ta ten spektakl, w szczegółności dla jednego z wystepujacych ROOFI :*

ale tutaj jest podana cena normalnego. dla mlodziezy sa tansze niz tu jest napisane.. :P zadzwoncie do teatru i sie dowiedzcie.. :)

byłam, widziałam

Poprostu mega fajne.
Oczywiście najlepszy był pies, który wabił sie Git :)
Ale Marika, analogia, Numer raz też byli spoko...
Najlepsza byłła scena z kibelkami :)
We wrocku najtańsze bilety kosztowały 26 zł, wiec było zdecydowanie taniej..

yo

Cool! Cala Polska czeka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie widizlam nic lepszego

Ten musical to bylo doskonale polaczenie tanca, hip hopu gwiazd.nie widzilam w zyciu lepszego spektaklu. Przez cale wystapienie siedzialam wmurowana. Z ogromna przyjemnoscia bym zobaczyla to jeszcze raz. Zazdrosze tym ludziom, co tam wystepowali. Tez bym tak chciala :D Gdybym znalazla gdzies taka szkole tanca, bez zastanowienia bym sie zapisala :) Pozdro

po prostu SUPER..!!

ten spektakl baaaardzo mi sie podobal...

1.z******* muzyka

2.swietne uklady taneczne

3.pelno zabawy

Naprawde warto na to pojechac... nigdy nie widzialam lepszego przedstawienia.. polecam!!!

PS.ja bylam juz dwa razy a 31 marca jade ponownie.. POZDRO

Na pewno inny....

Na początku za bardo mi się nie podobał, może dlatego, że nie przepadam za hip-hopem. Najlepszy był układ choreograficzny(SUPER!), ale jeżeli chodzi o grę aktorów to moim zdaniem tak bombowo to jużnie było. Na samym końcu ze spekyaklu zrobiła się dyskoteka. Mogę to przedstawienie określić jednym słowem innny......co nie znaczy gorszy.

12 Ławeq The Best

Witam wszystkich =) . Chciałbym powiedzieć że wart wydać te 60 zł żeby zobaczyc takie widowisko . Są to "zwariowane" tańce złożone w jedną kupe . Zapraszam

Ławki

Pomimo moich 40 lat bawiłam się świetnie, taką młodziez !!!chciała bym widziec na codzień, pełna pomysłów w głowie i usmiechniętą, widac ile przyjemności sprawie przedstawienie tancerzą, porostu taniec to ich pasja, natomiast widzowie oglądają spektakl z zapartym tchem. Brawo Panie Jarku, jak równiez Panie Derektorze:))
Mam tylko jedna prośbę: jedzcie w Polske, tam też ludzie czekaja na to widowisko pełne zywiołu i energi . Polecam jako drugie miasto Kraków:))

>>> SuPeR >>>>

... Bylam w pazdzierniq na 12lawkach... wiecie co poprostu polecam:)).. te cale przedstawienie nie jest tylko dla tych co sluchaja hip hopu czy tez interesuja sie takim tancem.. z tego co wiem kazdemu sie podoba cale to widowisko:)>>
A tancerze wiem ze robia to bo chca :)) mialam okazje natrafic na dwoch i naprawde sa to sympatyczne osoby:))
pozdrawiam i polecam :))

DLA MŁODZIEŻY DO LAT 19

Witam serdecznie.Postanowilam podzielic sie swoja opinią na temat przedstawienia.
Tanczaco-Spiewajaca mlodziez SUPER.Bardzo kolorowo i żywiołowo...ale młodziez STARSZA może być średnio usatysfakcjonowana.Napewno
głośna muzyka i klimat stworzony przez młodzież na widowni sprawiły ze mnimo swoich 35 lat poczułam się ....staro Nie polecam rowniez tradycyjnego ,,wizytowego'stroju poniewaz w tym wypadku obowiązuje TOTALNY LUZ i garnitur lub garsonka poprostu strasza.

goraco polecam !!!

Przedstawienie bardzo mnie zaciekawilo, swietna muzyka, swietny taniec, poprostu bomba. Spektakl dynamiczny, spontaniczny, mialo to cos, jestem zadowolona. Bylam 2 razy naprawde polecam:)

Poznanianka przyjedzie raz jeszcze,

max max max super przedstawienie

dLa Mnie BoMBa:D:P

pojechaLam na to ze szkoLa...byLam tak zachwycona i zafascynowana ze moj chLopak nie mogac dLuzej sLuchac jakie to byLo wspaniaLe postanowiL mnie wziac na to jeszcze raz:) i pojechaLabym jeszcze wieLe razy...nigdy nic nie przyciagneLo mojej uwagi bardziej niz wLasnie 12 Lawek! poruszane tam sa tematy wazne w dzisiajeszych czasach i jest to poLaczone ze wspaniaLa choreografia no i jeszcze Ci wszyscy koLesie...az chce mi sie to obejzec:P powinien ktos to wydac na DVD bo ja na pewno bym to qpiLa:) pozdrawiam!=*

Inne tematy z forum

Koło sprawy bożej (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Koło sprawy bożej . "KOŁO SPRAWY BOŻEJ" Konrad Hetel KOŁO SPRAWY BOŻEJ...

Romeo i Julia is not dead (19 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Romeo i Julia is not dead . ROMEO I JULIA IS NOT DEAD na motywach dramatu...

The Strings (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: The Strings . The Strings - przezabawny spektakl komediowy o przyjaźni,...