Otolaryngologia - polecam! (2) Serdecznie dziękuję dr. Kwiecińskiemu za sprawnie przeprowadzoną operację... Małgorzata Kobiela OTOLARYNGOLOGIA-POLECAM (1) Polecam ten oddział i wspaniałych ludzi, którzy tam pracują. Miałam okazję... ANIA.SZYPOWICZ SOR (1) Mój mąż został przywieziony na oddział ratunkowy 20 listopada. Podejście... Ewa Szczepańska
Otolaryngologia - serdecznie polecam :) (1) Chodź po zabiegu ból jest niesamowity przy takim personelu o wszystkim sie... Ania K. odział Neurologii (1) Byłem pacjentem leczonym w oddzale Neurologii w ostatnim miesiącu.... jan Laryngologia / tonsilektomia obustronna (1) dzięki personelowi, lekarzom i pielegniarkom (cudowne kobiety) całe... Marcin H. Jan Jurgas - opinia (1) W dniach od 05.12.2008 do 10.12.2008r byłem diagnozowany w oddz. neurologii.... Jan Jurgas dziekujemy (1) dziękujemy za tak dobrą opiekę naszego taty lekarzą i pielgniarką z... hania Ocena pracy Szpitala (1) Jestem wdzieczna za opieke nad moim ojcem. Leżał na oddziale kardiologii.... J.Tarlowska SUPER Laryngologia (1) Właśnie wyszłam po zabiegu "prostowania" przegrody nosa. Choć sam zabieg mało... ela Zabieg kolanoskopi (1) Mamy końcówkę roku i szpital ma już wykorzystane limity z NFZ ale zabieg u... Kamil laryngologia (1) Super laryngolog pan Tomek Sikora.Syn miał wycinany trzeci migdał i... Ola