katastrofa (1) Czas oczekiwania na wizyte u ortopedy - prawie 3 godz.Planowana wizyta to... misiek Podziękowanie (1) Serdeczne podziękowanie składam lekarzom, pielęgniarkom i całemu zespołowi... Zbigniew dziekuje za opieke (1) dziekuje za pomoc mojemu bratu w dniu 20.03, bardzo szybka i fachowa opieka,... sara
Oddział laryngologiczny (1) Jestem po operacji zatok. Muszę przyznać, że nie na darmo mówi się o... anonim Podziękowanie (1) Chciałabym podziękować lekarzom, pielęgniarkom oraz paniom dbającym o... Alicja Oddział Neurologiczny (1) Oddział Neurologiczny Składam najserdeczniejsze podziękowania wszystkim... Halina Kurzawa rejestracja telefoniczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) przez trzy dni chciałem się dodzwonić na stomatologie ale jest to niemożliwe... Zły pacjet Pogotowie (2) Jeżeli masz jakiś problem, to lepiej od razu udaj się do innego szpitala.... Student Podziękowanie (1) Mój pobyt w oddziale Neurologii w lipcu b.r. utwierdził mnie w przekonaniu,... Barbara. S. Chirurgia (2) Miałam operowaną tarczycę(całkowite usunięcie )w tym szpitalu, jestem bardzo... Marta Klass Gabinet ginekologiczny w przychodni (2) Pani doktor, która przyjmuje w środy, cechuje się niską wiedzą na temat... pacjent Ortpedia (2) czekałem osiem miesięcy na operacje stawów kolanowych do której nie... OBURZONY NIE DOSZŁY PACJENT Z GD podziękowanie (1) 24 października 2012 roku , miałam zabieg ginekologiczny, który przeprowadzał... EWA Skrzypkowska Gastroenterologia (3) Przy porannym przyjęciu do szpitala na oddziale SOR jest pani (niska... pacjent OPINIA (1) Witam Państwa! Początkiem nowego roku idę na operację stawów... Rafał Oddział Urologii (2) Przeszedłem najcięższy zabieg jaki wykonuje się na tym oddziale. Leżałem 13... Adam Ortopedia- nie polecam!!!! (1) Moja babcia dostała skierowana na oddział od lekarza ortopedii na zabieg... rozczarowana PRL (1) Szpitalw gdańsku posiada monopol na robienie badań do licencji POF które są... niezadowolony OPERACJA NA DZIALE ORTOPEDI (1) Witam! Czekam w kolejce na operacje stawu kolanowego w szpitalu Marynarki... rafcio1253 Oddział Otolaryngologiczny (1) Kiedy dowiedziałam się, że mam do usunięcia polipy nosa nie wiedziałam na... Agnieszka Lendasz