9 Miesięcy

Szkoły rodzenia

Gdańsk, Jana Pawła II 6G

super,najlepsza szkola..a zrobiłam rekonesans.. (1) Przeczytałam opinie, sama nie wiedziałam, moja koleżanka ma trojkę dzieci... Angelica29 Dziękuje Wam (1) To moje trzecie dziecko i trzecia szkoła. Jest najlepsza. Mirka Zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć w szkole rodzenia. Miła atmosfera, panie... DC
Gorąco polecam!!!!!!!! (1) Ciekawie prowadzone wykłady, zawierają wszystkie najważniejsze zagadnienia... Karolina Polecam w 100% (1) Polecam skorzystanie z oferty tej szkoły rodzenia w 100%. Panie bardzo miłe,... Ania Polecamy Szkołę rodzenia (1) Polecamy z Mężem tę Szkołę rodzenia. Miła atmosfera i przydatne rady. Dzięki... Karolina, Jarek G. Pełen profesjonalizm (1) Skorzystałam z oferty szkoły rodzenia, z polecenia znajomej. Nie zawiodłam... Ania Profesjonalna szkoła rodzenia "9 miesięcy" (1) Pierwsza ciąża wiąże się z dużym stresem pt. "czy dam sobie radę z takim... owai Polecam (1) Fajna szkoła , jezdziłem z zona i jest naprawde miło , obsługa fajna polecam Paweł 100% zadowolenia 😊 (1) Super szkoła. Wykłady ciekawe prowadzone przez sympatyczną i kompetentną... Małgosia