9 Miesięcy

Szkoły rodzenia

Gdańsk, Jana Pawła II 6G

Zofia - opinia (1) Zależało mi, aby oprócz tradycyjnych wykładów, były zajęcia praktyczne na... Zofia Alina - opinia (1) Jestem bardzo zaskoczona i to pozytywnie. Przy wyborze szkoły kierowałam się... Alina Ania - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni!! Poleciła nam koleżanka co uczęszczała wcześniej,... Ania
Ula - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni, Polecamy! Ula Daria - opinia (1) Pierwsza ciąża, pierwszy poród. Jestem bardzo zadowolona, że koleżanka... Daria Karolina - opinia (1) Jestem zadowolona - trałilam z polecenia znajomej, która uczęszczała oraz... Karolina Beata - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy! Beata Iza - opinia (1) Jest bardzo dobrze, sprostali moim oczekiwaniom, m.in.: - poznaliśmy z... Iza Zofia - opinia (1) Jestem i jest ok. Zaciągnęłam informacji po koleżankach oraz opinii Pani... Zofia Agata - opinia (1) Długo zastanawialiśmy się nad wyborem szkoły rodzenia, aż zdecydowaliśmy i... Agata Malwina i mąż - opinia (1) Strzał w dziesiątkę! Profesjonalne podejście i na NFZ!! Dziękuję. Malwina i mąż Zofia - opinia (1) Nie mam zastrzeżeń, byłam z polecenia Pani ginekolog. Polecam, dobry wybor. Zofia Anna - opinia (1) Techniki relaksacyjne, oddechowe, sposoby łagodzenia bólu-To one pomogły mi... Anna anonim - opinia (1) Uczęszczaliśmy z żoną i jesteśmy bardzo zadowoleni. anonim Agnieszka - opinia (1) Ciekawie prowadzone zajęcia. Dużo konkretnych, przydatnych i praktycznych... Agnieszka Piotr - opinia (1) Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z jakości usług. Zajęcia bardzo nam... Piotr Rewelacyjna szkoła rodzenia (1) Bardzo fachowa kadra, Pani położna Magda konkretna ,wszystkie zajęcia z... Iza Przyjazne przygotowanie do porodu (1) Na szkole trafiłam przypadkiem ale był to strzał w 10 jako że jest to moja... MagdaSe Polecam! (1) Jedyny mankament, ciezko sie do nich zapisac bo szybko terminy sie zapelniaja... Halina Bardzo polecam (1) Szkołę rodzenia 9 miesięcy polecił mi lekarz prowadzący ciążę. Okazało się,... Maria