Adam Żółtowski

Ginekolodzy USG ginekologiczne

Gdynia, kmdr. Bolesława Romanowskiego 24

Wspaniały lekarz, godny polecenia (1) Wspaniały lekarz, z bardzo dobrym podejściem do pacjentki i jej potrzeb. Jako... Patrycja P. wspaniały lekarz (1) cudowny, wspaniały i co najważniejsze bardzo kompetentny lekarz.... pacjentka Kasia J (1) Dr Adam jest lekarzem jakiego na dzień dzisiejszy można szukać ze świecą,... Kasia
Polecam (1) Pan Adam to lekarz jakiego dotąd nie spotkałam, profesjonalista w każdym... Ola bardzo zadowolona pacjentka (1) Z przyjemnością wystawiam bardzo pozytywny komentarz na temat Dr... ewa zadowolona pacjentka - opinia (2) Do doktora Żółtowskiego trafiłam po przeczytaniu opinii o nim. Przyznam, że... zadowolona pacjentka Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona, dr nie bagatelizował żadnego problemu. natalia świetny specjalista (1) Do dr Żółtowskiego trafiłam przypadkowo i bardzo się cieszę,że tak się stało.... mamutek Rzetelny (1) Bardzo dobry specjalista,kompetentny,dbający o potrzeby pacjentek. A... Agata z Marcelem Zadowolona pacjentka (1) Rok po tym, jak na świat przyszedł mój synek Wojtuś wciąż jestem pacjentką... Angelika D. POLECAM!!! (3) Gorąco polecam Dr. Żółtowskiego. Trafiłam do niego z polecenia koleżanki i... Magda J. Joanna - opinia (1) Wspaniały lekarz. Wielki szacunek dla wiedzy i doświadczenia. Mam do niego... Joanna Rewelacyjny Lekarz (1) Pan Adam Żółtowski to bardzo dobry, sumienny, opanowany i miły lekarz.... Dagmara Magda - opinia (1) Wspaniały człowiek ale przede wszystkim kompetentny, bardzo pomocny i o dużej... Magda Polecam! (1) Bardzo dobry specjalista! Odbierał u mnie pierwszy poród. Drugiej ciąży nie... A.D.T. i M. S-k Dr A. Żółtowski (1) Do Doktora Żóltowskiego trafiłam na samym początku ciąży, dziś kiedy mój... Angelika Kreft- Kowalska opinia (4) Specjalista godny polecenia sumienny jednak odpowiada za bardzo naukowo i... pacjentka POLECAM!!! (1) Z czystym sumieniem polecam Doktora Żółtowskiego! :) Sama trafiłam do Niego z... Aleksandra M. pierwsza wizyta (3) Witam ,mam pytanie w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje dr Żółtowski i... gaga dziekuje (1) Dziekuje Panie Adamie za tak fachową opieke podczas ciazy, jestem wdzieczna.... Martuchowata