Adam Żółtowski

Ginekolodzy USG ginekologiczne

Gdynia, kmdr. Bolesława Romanowskiego 24

Swietny specjalista z powolania (1) Specjalista godny polecenia. Lekarz z powolania. Odbieral moj pierwszy... Hillka Lekarz z powołania (1) Pan doktor Adam Żółtowski to znakomity specjalista i wspaniały człowiek.... Dorota, Sebastian i Idalia SUPER LEKARZ (1) Do Pana doktora trafiłam w drugim miesiącu ciąży z polecenia i nie zawiodłam... magda p.
e.d. - opinia (2) Godny polecenia, najlepszy z" Panów" dr z tej dziedziny u którego byłam do... e.d. Godny polecenia (1) Bardzo dobry,dokładny,miły i sympatyczny. Grynia bardzo polecam (1) Bardzo Polecam Doktora Adama. Cenię go za profesjonalizm, podejście do... Maggie Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z doktorem Adamem i wszystkim mogę go... E. Świetny Specjalista (1) Pan Doktor Adam Żółtowski to świetny Specjalista i Fantastyczny... Ania P Ginekolog z powołania! (2) Witam serdecznie wszytkie kobitki. chce wam bardzo polecic tego doktora bo... Karolina.B świetny lekarz! (1) Pan doktor szybko rozpoznal chorobe, zaczal leczenie i obeszlo sie bez... Dorota Godny polecenia lekarz (1) szczerze polecam konkretny sumienny z miła aparycją Dzięki jego... Aleksandra R a.k. opinia (1) Bardzo dobry lekarz, cierpliwy,dokładny,umie słuchać a przy tym bardzo... anna komajda