Polecam ten ośrodek. (1) Ja także jestem absolwentem tego ośrodka. Do egzaminu czułam się... Anna Beznadzieja (2) Szkoła beznadziejna, po kursie niewiele się potrafi. Wystarczyło 5 godzin w... Robert zdałem za pierwszym razem:) (1) Witam, prawko robilem kilka lat temu, ale bardzo dobrze wspominam pania Magde... Michał Hoffman
Baśka poleca..... (1) Polecam. Zdałąm za drugim razem. Czułam się przygotowana. Wątpliwości... Baśka Ania - opinia (1) Na prawdę przykro mi, jak czytam część wcześniejszych opinii. Ja właśnie... Ania POLECAM!!! (1) Własnie zdałam. Za pierwszym razem, więc super. Pare byków zrobiłam na... Sylwia T. Polecam.... (1) Witam!Uczęszczałam na kurs w ośrodku szkoleniowym "Adelka".Jestem bardzo... Dorota Nie polecam (1) Byłam kursantką w osk Adelka i niestety bardzo żułuje,że wybrałam ten... Iwona Zdałam za 2-gim razem (1) Witam serdecznie wszystkich kursantow:) Serdecznie polecam wam ośrodek... Monika POLECAM! (1) PANI MAGDO - DZIĘKUJĘ - ZDAŁEM :-)) PANIE WOJTKU - WSPOLCZUJE TAKICH... tomek k (od piłki ) koszmar!!! (1) panie wojtku, czy nie myślał pan o zmianie zawodu?jako instruktor jest pan do... iwona Zdałem!!! (1) A ja zdałem za pierwszym razem!! Nie było żadnych awantur, wrzasków. Wszystko... Jacek PORAŻKA (1) Ta szkoła to nieporozumienie. Po tym kursie nic nie umiałem. Instruktor pan... Marek POLECAM... (2) Ja już jeżdżę, od kilku miesięcy mam prawko. Kilka lat temu robiłam gdzie... Martyna Jarek - opinia (2) Chciałbym napisać że bardzo krzywdzące są opinie co niektórych osób co do... Jarek A ja się nie zgadzam z poprzednią opinią! (2) Bardzo dobrze mi się jeździło z Wojtkiem. Nie jest może wylewny, ale za to... Ewa K. Nie polecam !!! (2) Nie wiem od czego zacząć może od początku. Na teorii nie bylo najgorzej... Joanna Hmmm...... (1) Wyposażenie i wygląd nieestetyczny???? Ech, chyba Panie Robercie jednak nigdy... Magdalena Szczypińska DZIŚ ZDAŁAM EGZAMIN ZA 1 RAZEM !!!!! (1) CHCIAŁABYM NA ŁAMCH TEJ STRONY SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ MOIM INSTRUKTOROM-... AGNIESZKA